Wedstrijden

Onderox puzzelwedstrijd

Gepubliceerd: 14 december 2020

Deze wedstrijd is afgelopen. Patrick Luyten is de gelukkige winnaar geworden en werd persoonlijke op de hoogte gebracht. 

De Onderox lezers werden deze maand verrast met een puzzelpagina. Tijdens de eerste lockdown hebben we helaas een editie van Onderox Magazine moeten annuleren . We besloten toen om onze lezers toch, via onze nieuwsbrief, een aangenaam tijdverdrijf voor te schotelen en knutselden een puzzel in elkaar. We kregen toen heel wat leuke reacties en besloten dat het nu, met een ietwat atypische kerstvakantie in aantocht, een goed moment was om jullie opnieuw aan het puzzelen te zetten. En leuk nieuws: je verdrijft er niet alleen je tijd mee, je maakt ook nog eens kans op een K-doos ter waarde van 50 euro. 

Ook wie online leest kan uiteraard deelnemen. Je kan de woordpuzzel hier downloaden. De artikels die je hiervoor nodig hebt lees je vanaf 17 december ook hier op onze website. Het codewoord kan je hieronder inzenden. Deelnemen aan de puzzelwedstrijd kan tot en met 10 januari. Na 10 januari wordt uit alle correcte inzendingen een winnaar geselecteerd middels het principe van loting. 

Krijg je niet genoeg van al dat puzzelen, waag je dan zeker ook aan de K-doku. Dat is een sudoku, maar dan met de K-doos icoontjes in plaats van cijfers. Deze kan je terugvinden op de website van K-doos

Meer Wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.