Wedstrijden

Lekkerstappen, dat is ook kans maken op één van de 103 mooie prijzen

Gepubliceerd: 18 oktober 2022

Het nieuwe Lekkerstappen Wandelfestival loopt weer. Al wandelend de mooie Kempen ontdekken, zalig toch? Maar er is meer: wie deze winter met Lekkerstappen op pad gaat, maakt naar goede gewoonte kans op mooie prijzen. Jij denkt nu vast: “Dat is leuk, maar ik behoor wellicht toch niet tot de gelukkigen”. Weet dat we dit wandelseizoen maar liefst 103 prijzen in onze prijzenkast hebben staan en jij bijgevolg dus best veel kans maakt om te winnen. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Lees vooral verder.

De Lekkerstappen wandelroutes zijn overal gratis te verkrijgen. Ze liggen in het vertrekpunt voor je klaar of je kan ze eenvoudig downloaden op de website www.lekkerstappen.be. Wie na de tocht in het vertrekpunt gaat napraten en voor minstens vijf euro per persoon consumeert, ontvangt een unieke wedstrijdcode én een stempel op zijn of haar spaarkaart. Dit brengt je meteen in de running voor de maand- en hoofdprijzen. Hoe dan? Heel simpel. Met die unieke code surf je naar www.lekkerstappen.be/wedstrijden. Een volle stempelkaart lever je in bij één van de vertrekpunten en brengt je weer een stap dichter bij de aanlokkelijke hoofdprijzen.

25 EURO VERWENBUDGET
Maandelijks verloten we waardebonnen van 25 euro, te verbruiken bij de deelnemende vertrekpunten. Dat doen we 93 keer in totaal. Dat betekent dat je dus opnieuw je voetjes onder tafel kan gaan schuiven voor iets lekkers. En alsof dat nog niet genoeg is maak je iedere maand ook kans op een K-doos ter waarde van 25 euro. Extra verwenbudget, te besteden in één van de betere handelszaken in de Kempen.

MOOIE HOOFDPRIJZEN OM HET WANDELFESTIVAL MEE AF TE SLUITEN
Dat de Lekkerstappen wandelaar een echte levensgenieter is hebben we al langer begrepen. Daarom liggen er weer heel wat interessante hoofdprijzen voor jullie klaar. Ontdek hier wat we voor je in petto hebben.

Meer Wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.