Helemaal tot rust

Op hotel met Lekkertrappen

Gepubliceerd: 1 juli 2020

Goed nieuws! Het Lekkertrappen Hotelarrangement kan nu ook van start gaan. Als gevolg van het coronavirus heeft het er een hele tijd naaruit gezien dat we dit jaar niet naar het buitenland zouden kunnen gaan. Sinds midden juni is dat toch het geval en kunnen we alsnog starten met het Lekkertrappen Hotelarrangement, een samenwerking tussen Lekkertrappen, Onderox Magazine en reisorganisatie Happy Weekends uit Geel. Vanaf nu dus te boeken, nog tot 30 september 2020.

Wat mag je verwachten? Het arrangement omvat 2 overnachtingen in een 3- of 4 sterrenhotel in half pension, inclusief een welkomstdrank in de drie deelnemende hotels. Die liggen alledrie in Nederland: De Maasduinen/Noord-Limburg, De Achterhoek en de Hoeksche Waard.  Aan de hotelreceptie ontvang je twee Lekkertrappen-fietsroutes, krijg je twee stempels op je spaarkaart en vervolgens spring je op je fiets. De routes zijn tussen de 60 en 65 km lang en tonen je de mooiste plekken van de streek. Je route bevat tips voor stops onderweg, waaronder een tof terrasje en een smakelijke lunchplek.

De routes zijn zoals je ze gewend bent bij Lekkertrappen: makkelijk te volgen via de knooppunten. Onderweg hou je je ogen open want je dient vier foto’s in de juiste volgorde te zetten en drie vragen te beantwoorden. Met de antwoorden kan je deelnemen aan de online K-doos wedstrijd. Op je spaarkaart ontvang je per Hotelarrangement twee stempels. Met vijf stempels is die vol en kom je in aanmerking voor de hoofdprijzen. Dit loopt dus parallel met de dagtochten van het Lekkertrappen Fietsfestival.

Happy Weekends zocht voor het Lekkertrappen Hotelarrangement drie prima hotels uit. Je tweewieler staat ’s nachts in een afgesloten fietsenstalling, waar ook oplaadmogelijkheden voor e-bikes zijn. De hotels zijn alle drie echte fietshotels. Je auto parkeren kan telkens gratis op de hotelparking. De locaties maken we met opzet niet bekend. Mag het nog een beetje spannend blijven?

Voor meer info en reservaties: www.lekkertrappen.be/op-hotel/

 

Meer lezen over
fietsenovernachten

Meer Helemaal tot rust

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.