Helemaal op smaak

Lekkerstappen Wandelfestival van start met een ontbijt op 30/9 bij D’n Ouwe Brandtoren (Reusel)

Gepubliceerd: 14 september 2022

Met de herfst voor de deur kijken we bij Lekkerstappen alweer ontzettend uit naar het nieuwe wandelseizoen. Vanaf zaterdag 1 oktober kan je bij 31 horecazaken (en hier op de website) terecht voor de gloednieuwe Lekkerstappen wandeltochten. We vieren de start van dit nieuwe seizoen graag in avant-première met een stevig Lekkerstappen ontbijt op vrijdag 30 september. En daar hebben we jou graag bij.

Wat mag je verwachten?

Een hartelijke ontvangst en een stevig en verzorgd ontbijt om de dag goed mee te starten. Het ontbijtbuffet zal bestaan uit:

  • Verschillende soorten brood incl. croissantjes en kaiserbroodjes
  • Mini worstenbroodjes
  • Scrammbled eggs en gebakken spek
  • Verschillende soorten beleg zoals parmaham, brie, kaas en zoetwaren
  • Mini danish
  • Vers fruit salade
  • Koffie, thee, melk en jus d’orange
  • En: iets lekkers voor onderweg

Na het ontbijt ga je op stap met je eerste Lekkerstappen wandelroute. Je ontvangt dan uiteraard ook meteen je eerste stempel en een unieke code om deel te nemen aan de wedstrijden. En niet te vergeten: we laten je niet vertrekken zonder je eigen exemplaar van de gloednieuwe Lekkerstappen Wandelgids.

Prijs ontbijt: 19.95 euro p.p

Hoe reserveren?

Je toegangsticket voor het ontbijt koop je hier aan via de website van Lekkerstappen. Daar kan je meteen ook het uur kiezen waarop je wil ontbijten. Je koopt voor iedere persoon die wenst te ontbijten één voucher (dit is een K-doos arrangementsvoucher). Voor de betaling van de voucher word je even omgeleid naar de website van K-doos. Na betaling ben je meteen zeker van je plaats én ontvang je de voucher met unieke code in je mailbox. Breng deze voucher, uitgeprint of op je mobiele telefoon, mee op 30 september naar Taverne D’n Ouwe Brandtoren.

We kijken er alvast naar uit om je daar te ontmoeten!

Voor vragen in verband met deze activiteit of je reservatie kan je mailen naar info@lekkerstappen.be of bellen naar 0489 31 64 01.

 

 

Meer Helemaal op smaak

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.