Helemaal op smaak

Corsendonk Hooge Heyde viert de komst van de zomer met barbecuebrunch

Gepubliceerd: 30 mei 2024  |  Door: Bert Huysmans  |  Onderox editie: 242

KASTERLEE — Boetiekhotel Corsendonk Hooge Heyde verkeert al helemaal in zomerse sferen. Zo organiseert het binnenkort, op zondag 23 juni, een uitgebreide barbecuebrunch waarbij ook niet-hotelgasten zijn uitgenodigd. Er is kinderanimatie voorzien en een gezellige zomerse inrichting.

Corsendonk Hooge Heyde organiseert voortaan op regelmatige basis een uitgebreide themabrunch. Daarbij wordt telkens voor animatie en een thematische inrichting gezorgd. De volgende editie zal plaatsvinden op zondag 23 juni met als centrale thema: de zomer. Daarbij worden er extra veel barbecuegerechten klaargemaakt (voor de kenners: het vlees wordt gebakken op een Oklahoma smoker barbecue). Ook voor de kinderen wordt het een leuke namiddag. Zo is er kindergrime voorzien, kunnen er gezelschapsspelletjes gespeeld worden en bij mooi weer staat het springkasteel buiten opgesteld. De brunch start om 12.30 uur en duurt tot 15 uur. In het najaar volgt er trouwens nog een tweede barbecuebrunch, een winterse editie in het begin van november.

CORSIE DE UIL
Ook moederdag wordt op zondag 18 augustus in Hooge Heyde gevierd met een themabrunch. Het is meteen het eerste evenement in Hooge Heyde waar de splinternieuwe kindermascotte van Corsendonk Hotels, Corsie de Uil, te bewonderen zal zijn. Voortaan zal je hem regelmatig in Hooge Heyde, en in de andere zusterhotels van Corsendonk Hotels, zien opduiken om de kinderen te animeren en op te vrolijken. Voor de fans: Corsie de Uil zal voor het eerst te zien zijn tijdens de moederdagbrunch in Priorij Corsendonk, op donderdag 15 augustus. Ook daarbij serveert de keuken heel wat barbecuegerechten, deze keer gebakken op een Ofyr. Voor elke vrouw wordt er een leuke attentie voorzien op moederdag, zowel bij Priorij als Hooge Heyde.

NIEUW BUITENZWEMBAD
Ook nieuw: Namasté, de eigen wellness van Hooge Heyde, heeft voortaan een verwarmd buitenzwembad. Een fonkelnieuw infinity pool met ligbedden in het water. Ideaal voor wie deze zomer op zoek gaat naar een leuk wellnessmoment, want Namasté is ook open voor niet-hotelgasten. Zij kunnen een dag- of een avondticket kopen en zo meteen ook genieten van de andere wellnessgedeeltes met o.a. een sauna, een hamam en een binnenzwembad. Je kan hier zelfs een schoonheidsbehandeling of een massage krijgen, maar die moet je wel vooraf even reserveren. Namasté heeft bovendien haar eigen restaurant waar je (in badjas) kan lunchen. Hooge Heyde vormt de komende maanden ook een rustige plek om iets te komen eten of drinken. Het terras van het hotel, met zicht op de groene omgeving, staat open voor iedereen uit de buurt en voor fietsers en wandelaars die even willen verpozen nadat ze de omgeving hebben verkend.

ONDEROX-BRUNCH VAN DE MAAND
ZOMERSE BARBECUEBRUNCH
(zondag 23 juni)

Barbecuebrunch met o.a.: barbecue-assortiment met vis en vlees, uitgebreid saladebuffet, aardappelgerechten, diverse soorten brood, assortiment aan warme en koude sauzen, dessertbuffet met zoetigheden, dranken: huiswijnen, bieren van de tap, koffie, thee, warme chocolademelk, frisdrank, cava,…

  • Prijs (inclusief dranken): 54,5 euro p.p. (volwassenen) of 36,5 euro p.p. (kinderen 6-12 jaar) of 27,25 euro p.p. (kinderen 3-5 jaar) (kinderen 0-2 jaar: gratis)
  • Gratis aperitief van het huis met een amuse voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-brunch’. De brunch vindt plaats op zondag 23 juni 2024, van 12.30 uur tot 15 uur.

KOMENDE THEMABRUNCHES
Zomerbarbecue: zondag 23 juni
Moederdag: zondag 18 augustus
Winterbarbecue: zondag 3 november
Sinterklaas: zondag 1 december
Kerst: donderdag 26 december

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer lezen van Bert Huysmans

Meer Helemaal op smaak

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.