Helemaal op smaak

Corsendonk Hooge Heyde organiseert thematische sinterklaas- en kerstbrunches

Gepubliceerd: 27 oktober 2022  |  Door: Bert Huysmans  |  Onderox editie: 224

KASTERLEE — Corsendonk Hooge Heyde is een prachtig boetiekhotel in de bossen van Kasterlee. Hier wordt iedereen met open armen ontvangen, ook niet-hotelgasten. Want ook wie hier niet blijft overnachten kan rustig komen ontbijten of een verkwikkend bezoekje boeken bij Namasté, de wellness van het hotel. Hooge Heyde organiseert ook steeds meer brunches, telkens helemaal in thema. Ideaal om het hotel en hun kenmerkende gastronomie te leren kennen.

Themabrunches in buffetvorm, het is één van de nieuwigheden waar Corsendonk Hooge Heyde vanaf dit najaar steeds meer op inzet. Bedoeling is om zo mensen uit de Kempen de kans te geven om het hotel te ontdekken zonder er te blijven overnachten, al is die optie er uiteraard altijd. Eén van de absolute hoogtepunten van het najaar wordt de Sinterklaasbrunch op zondag 4 december. Voor de gelegenheid wordt de zaal van het hotel volledig getooid in sinterklaasthema. Kwestie dat ook Sint en Piet, die tegen het einde van de brunch langskomen, zich helemaal thuis zullen voelen. Voor alle aanwezige kindjes brengen ze een klein cadeautje mee. Er is ook rustig de tijd voorzien voor kinderen die graag een tekening afgeven of op de foto gaan met deze vrolijke kindervrienden. “Op termijn willen we hier regelmatig zo’n thematische brunch aanbieden, telkens met een ander centraal thema”, vertelt Kaat Geysen van de Corsendonk Groep.

KERSTBRUNCH
Ook de kerstperiode wordt hier stevig gevierd. Met een kerstdiner op zondag 25 december, waarbij tussen 16 en 22 uur een vijfgangendiner geserveerd wordt, en een uitgebreide kerstbrunch op maandag 26 december. Badend in de kerstsfeer, dat spreekt voor zich. Voor de kerstperiode geldt nog meer dan anders: vergeet niet om tijdig te reserveren, de plaatsen zijn beperkt. “We zijn een knus en gezellig hotel”, legt Kaat uit. “En dus voorzien we tijdens de eindejaarsperiode altijd meerdere arrangementen, net omdat die sfeer zo goed bij ons past.”

EIGEN WELLNESS
Hooge Heyde beschikt over haar eigen wellness: Namasté. Die opent elke dag de deuren voor zowel hotelgasten als externe bezoekers. Je betaalt in dat geval gewoon een dag- of avondticket. Ideaal voor wie tijdens de komende koude maanden even helemaal tot rust wil komen. In de wellness vind je een binnenzwembad, hamam, sauna en enkele behandelingsruimtes waar gespecialiseerde masseurs en schoonheidsspecialisten aan de slag gaan om massages, lichaamsbehandelingen, manicures, pedicures en gelaatsverzorgingen uit te voeren. Tijdens de najaarsmaanden is bijvoorbeeld een hot stone massage erg in trek. Namasté heeft haar eigen restaurant, waar je rustig (in badjas) kan lunchen. Wie tijdens zijn wellnessdag een maaltijd of een behandeling wenst, moet wel even vooraf reserveren.

SAMEN FEEST VIEREN
Midden april opende Corsendonk Hooge Heyde hun nieuwe grote feestzaal. Daar kunnen feesten plaatsvinden tot 250 personen. Geschikt voor elke gelegenheid die samen gevierd kan worden, zoals trouwfeesten of babyborrels. Ook het hele hotel afhuren voor een feest of event is mogelijk, zowel voor particulieren als bedrijven. Zij kunnen in het hotel terecht voor bedrijfsevents, teambuildings of vergaderingen. Al dan niet gecombineerd met lekkers uit de keuken.

ONDEROX-ONTBIJT VAN DE MAAND
Sinterklaasbrunch (op zondag 4 december 2022)

  • Sinterklaasbrunch met o.a.: uitgebreid luxe broodassortiment, 12 verschillende salades, diverse soorten vis, vlees en kaas, warme gerechten (zowel vis als vlees), verse soep, dessertenbuffet met zoetigheden, dranken: huiswijnen, bieren van de tap, koffie, thee, warme chocomelk, frisdrank, cava, kinderchampagne,…

Prijs: 47,50 euro p.p. (volwassenen) of 23,75 euro p.p. (kinderen 3-12 jaar) (kinderen 0-2 jaar: gratis)

Gratis aperitief van het huis met een amuse voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-brunch’. De brunch vindt plaats op zondag 4 december 2022, van 12.30 tot 15.30 uur. Alle aanwezige kinderen krijgen een cadeautje van de Sint. 

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer lezen van Bert Huysmans

Meer Helemaal op smaak

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.