Helemaal op smaak

Corsendonk Hooge Heyde: kerstbrunch als summum van een sfeervol eindejaar

Gepubliceerd: 23 november 2023  |  Door: Bert Huysmans  |  Onderox editie: 236

KASTERLEE — Boetiekhotel Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee baadt de komende weken in een gezellige kerstsfeer. Die past uitstekend bij het huiselijke karakter dat het hotel het hele jaar door uitdraagt. Hoogtepunt van de komende weken: de luxueuze kerstbrunch, op Tweede Kerstdag.

Corsendonk Hooge Heyde is een klein en knus hotel dat de komende periode helemaal schittert in een unieke kerstsfeer. “Wij houden enorm van Kerstmis en de winterperiode”, vertelt Kaat Geysen van Corsendonk Hotels. “We hebben stiekem al vier kerstbomen en een overvloed aan kerstversiering klaarstaan en er valt tijdens de komende periode in Hooge Heyde heel wat te beleven.”

LUXUEUZE KERSTBRUNCH
De grootste kerstboom krijgt een plaatsje in de feestzaal van het hotel, waar op dinsdag 26 december de kerstbrunch geserveerd wordt. Eén van de absolute hoogtepunten van het jaar, waarbij tussen 12.30 uur en 16 uur een uitgebreide brunch van warme en koude gerechten, inclusief dranken, wordt klaargemaakt. Een gezellig samenzijn zonder de stress van het inkopen doen en al het opruimwerk daags na zo’n feestje. Kerstmis vieren in Hooge Heyde kan ook op maandag 25 december, waarbij er na een welkomstaperitief met amuses een gastronomisch vijfgangendiner geserveerd wordt, tussen 16 uur en 22 uur.

IEDEREEN WELKOM
De komende maanden vormen ook de ideale periode om een heerlijke winterwandeling of een rustgevende fietstocht te maken in de groene omgeving. Daarna kan je aan de open haard in de bar met een drankje weer helemaal op temperatuur komen. Want ook wie niet blijft overnachten is van harte welkom in het hotel. Zo kunnen ook mensen uit de buurt hier mee aanschuiven voor het ontbijtbuffet, of komen lunchen in het restaurant.

EEN DAGJE (OF AVONDJE) WELLNESS
Of je kan kiezen voor een bezoekje aan de wellness van Hooge Heyde: Namasté. Die opent elke dag de deuren voor zowel hotelgasten als externe bezoekers. Je betaalt in dat geval gewoon een dag- of avondticket. Ideaal voor wie tijdens de komende koude periode even helemaal tot rust wil komen. In de wellness vind je een binnenzwembad, hamam, sauna en enkele behandelingsruimtes waar gespecialiseerde masseurs en schoonheidsspecialisten aan de slag gaan om massages, lichaamsbehandelingen, manicures, pedicures en gelaatsverzorgingen uit te voeren. Tijdens de najaarsmaanden is bijvoorbeeld een hot stone massage erg in trek. Namasté heeft haar eigen restaurant, waar je rustig (in badjas) kan lunchen. Wie tijdens zijn wellnessdag een maaltijd of een behandeling wenst, moet wel even vooraf reserveren. Je kan de behandelingen ook apart boeken, zonder een bezoekje aan de wellness.

CADEAUBONNEN
Nog een laatste tip voor het eindejaar: Hooge Heyde biedt ook cadeaubonnen aan waarbij je zelf kiest wat je schenkt: een ontbijt, een arrangement, een overnachting, een wellnessbezoek, een wellnessbehandeling,… Die geschenkbonnen zijn trouwens ook geldig in de andere vestigingen van Corsendonk Hotels.

ONDEROX-BRUNCH VAN DE MAAND
Kerstbrunch op dinsdag 26 december 2023

Uitgebreide brunch met o.a.: luxe broodassortiment, 12 verschillende salades, diverse soorten vis, vlees en kaas, warme gerechten (zowel vis als vlees), verse soep, dessertenbuffet met zoetigheden, dranken: huiswijnen, bieren van de tap, koffie, thee, warme chocomelk, frisdrank, cava, kinderchampagne,…

  • Prijs (inclusief dranken): 64,5 euro p.p. (volwassenen) of 43 euro p.p. (kinderen 6-12 jaar) of 32 euro p.p. (kinderen 3-5 jaar) (kinderen 0-2 jaar: gratis)
  • Gratis aperitief van het huis met een amuse voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-brunch’. De brunch vindt plaats op dinsdag 26 december 2023, van 12.30 tot 16 uur.

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer lezen van Bert Huysmans

Meer Helemaal op smaak

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.