Ondernemersnieuws

Wondergoed Lingerie en Nachtmode: oprecht advies op zoek naar perfect passende lingerie

Gepubliceerd: 24 maart 2023  |  Onderox editie: 229

Oud-Turnhout — Lingeriezaak Wondergoed mag terugblikken op een succesvol eerste jaar. Een dorpswinkel waar zaakvoerster Wendy Adams teruggrijpt naar waarden als persoonlijke service en advies op maat. Waar klanten oprecht geholpen worden, zonder verkoopspraatjes.

Oprecht advies op maat van de klant, het zit in het DNA van Wondergoed Lingerie en Nachtmode in Oud-Turnhout. Zaakvoerster Wendy Adams zet zich elke dag in om perfect passende lingerie te vinden voor haar klanten. “Want lingeriewinkels vind je niet overal meer”, vertelt Wendy. “Wij zijn nog zo’n speciaalzaak waar er tijd wordt gemaakt om de perfecte pasvorm te vinden. Een dorpswinkel waar zowel kinderen als volwassenen terecht kunnen en waar waar je een brede waaier aan maten vindt, van klein tot groot. Tijdens ons eerste jaar hebben we gemerkt dat er hier echt nood was aan zo’n winkel. We zijn dan ook enorm warm onthaald door de mensen in de buurt.”

VEEL MATEN, VEEL CUPS
“Lingerie is een passie voor mij”, gaat Wendy verder. “Ik doe dat met hart en ziel. Ik wil mijn klanten helpen om zich goed te laten voelen. Een bh moet perfect passen. We hebben omtrekmaten van 70 tot 130. Dat zijn Europese maten. In Franse maten gaan we tot 145, daar vergissen dames zich soms in, en van cup A tot I. Dat enorme aanbod is nodig om voor iedereen de perfecte lingerie te vinden. Maar net zo goed kan je hier binnenspringen om nog snel een pyjama of wat nieuwe onderbroeken te kopen als iemand in het ziekenhuis is opgenomen.” Die nachtmode is intussen verkrijgbaar tot en met maat 54. Daarnaast heeft de winkel ook shapewear, borstvoedingsbeha’s en beugelloze bh’s in het aanbod zitten.

LEKKER WARME PYJAMA’S
“Wat er het voorbije jaar veranderd is? De collectie is uitgebreid, vaak op vraag van de klanten. Want ik heb hen het voorbije jaar al een stuk beter leren kennen. Zo beginnen de Woody-pyjama’s nu al vanaf 2 jaar, voordien was dat vanaf 6 jaar. En ik kreeg ook veel vragen naar echte lekkere warme pyjama’s. Daar heb ik zowel voor heren als voor dames intussen een heel leuk merk voor gevonden.”

GOED SAMENWERKEN
Ook de samenwerking met de andere handelaars in de buurt loopt vlot. “Ik vind dat erg belangrijk. Zo kan ik mensen helpen door bijvoorbeeld een toffe kledingwinkel vlakbij aan te raden als ze een volledige outfit zoeken. Of we werken echt samen, het afgelopen eindejaar kreeg hier bijvoorbeeld iedereen bij een aankoop van een herenartikel een lokaal biertje, een Swiekes Tripel of een Schuppenboer, cadeau. Iedereen doet hier in de buurt zijn best om voor een aangename winkelervaring te zorgen. Ontvangen worden door een vriendelijk gezicht, met veel aandacht en mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Daar genieten mensen van. Winkelen moet leuk zijn.” Extra voordeel: parkeren kan je hier vlak voor de deur.

(W)ONDERONSJE
Wondergoed heeft ruime openingsuren. “Maar omdat vertrouwen en comfort een belangrijke factor is, wil ik de mogelijkheid bieden aan mijn klanten om nog tijd te reserveren buiten de openingsuren. Zo zijn klanten er zeker van dat ze alleen in onze winkel zijn. We hebben dat moment ‘het (w)Onderonsje’ genoemd, wat staat voor onderlegd advies in een huiselijke sfeer, zonder dat je je tussen anderen hoeft te begeven. Lingerie is nu eenmaal iets intiems.” 

FEESTWEEKEND
Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 viert Wondergoed hun eerste verjaardag met een feestelijk opendeurweekend. Omdat Wendy zelf ook jarig is op 13 mei gelden er heel wat 3+1-acties en krijg je 13% korting op je andere aankopen. Voor de kinderen zijn er nog enkele toffe extraatjes. Op zondag 14 mei is de winkel uitzonderlijk geopend van 13 tot 17 uur.

Wondergoed
Van der Bekenlaan 34, Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 72 80 40
wendy@wondergoedlingerie.be
www.wondergoedlingerie.be
Open: di tot vr: 9.30 tot 12 en 13 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo, ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.