Ondernemersnieuws

Wellens Men: 'Wij willen dat mannen zich goed voelen in wat ze dragen'

Gepubliceerd: 24 februari 2023  |  Onderox editie: 228

Herentals — Mannen die er goed willen uitzien, voor welke gelegenheid dan ook. Dat zijn de klanten van Wellens Men in Herentals. De zaak heeft een breed aanbod, is toegankelijk voor iedereen en biedt een persoonlijke service en begeleiding. Alles wordt samengebracht onder één dak in een winkel van ruim 2.000 m². Van complete casual outfits tot kostuums, van sokken tot jassen. “Wat je draagt, is wie je bent. Je moet je goed voelen in je outfit. Net daarbij willen wij je adviseren.”

Meer dan 80 jaar geleden trok de eerste generatie Wellens hier de buurt rond om kleding te verkopen, huis aan huis. Intussen zijn de drie volgende generaties nog steeds elke dag met mode bezig, al is er heel wat veranderd. Het kleine familiebedrijf is uitgegroeid tot een grote winkel van meer dan 2.000 m² waar mannen en jongeren een compleet aanbod vinden aan kledij voor alle denkbare gelegenheden. Jef en Jul zijn de jongste generatie, maar ook hun vader Carl en grootvader Dore zijn hier nog steeds actief.

CASUAL OF FEESTELIJK
Vele tientallen jaren Kempische mode-ervaring dus, gebundeld onder één dak. Je wordt hier met een hartelijke glimlach ontvangen en wegwijs gemaakt in het aanbod dat de winkel te bieden heeft. Dat omvat zowel sportievere merken als kostuums voor zakenmensen, voor een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid. Een snelle blik doorheen de winkel brengt je o.a. langs collecties van Ralph Lauren, Stone Island, Moncler, The North Face en State of Art. Of net bij enkele zeer exclusieve merken als Burburry en Prada, met items die slechts op twee plaatsen in België te verkrijgen zijn. De zaak mag dan wel bekendstaan voor haar kostuums, net zo goed kom je langs om een T-shirt, een trui of enkele basisstukken te kopen. Het grote aanbod betekent ook dat je hier in verschillende prijsklassen stijlvolle kledij kan vinden. Sinds vorig jaar maakte de kinderafdeling plaats voor twee nieuwe afdelingen. Eentje gericht op trendy items voor jongeren en een extra afdeling geïnspireerd door Scandinavische merken die staan voor eenvoud en stijl.

KWALITEIT EN MAATWERK
Stijlvol en modieus zijn trouwens twee kernwoorden die passen binnen elke afdeling. De nieuwste trends worden op de voet gevolgd en de collectie wordt zorgvuldig samengesteld in binnen- en buitenland. Zijn er retouches nodig? Daar passen ze in hun eigen atelier een mouw aan. Ook dat is een bijkomende garantie op kwaliteit en maatwerk. Zo komen veel bruidegommen hier hun kostuum van nul af aan samenstellen voor hun droomhuwelijk. De stof, voering, knopen,… Alles kan volledig gepersonaliseerd worden. Tot een ingenaaid persoonlijk tekstje toe. “Onze klanten moeten hier met een tevreden gevoel kunnen buitengaan”, klinkt het in de winkel. “Met leuke stuks die ze vol vertrouwen gaan dragen en waarvan ze weten dat ze zich er goed in gaan voelen. Wij helpen je om die outfit te vinden die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Kortom: kleren die je koopt om te dragen, niet om in je kast te laten hangen.”

A STYLE FOR EVERY STORY
Het vat de missie van de zaak goed samen: ‘a style for every story’. Het is niet toevallig de nieuwe slagzin die onlangs gelanceerd werd, samen met de gloednieuwe website en webshop. Zo vullen het online-gedeelte en de fysieke winkel elkaar mooi aan. Wie al even inspiratie wil opdoen voor zijn winkelbezoek, kan online al even grasduinen in het aanbod. In de winkel zelf vind je vervolgens de persoonlijke begeleiding en de ervaring van het team van Wellens Men. Parkeren kan hier gratis en vlak voor de deur, eenmaal binnen word je van a tot z begeleid. Drempelvrees is absoluut niet nodig. De nieuwe collectie hangt net in de winkel, kom zeker eens een kijkje nemen. Op zondag 5 maart is de winkel om die reden trouwens uitzonderlijk open tot 17 uur.

Wellens Men
Lichtaartseweg 2/1, Herentals
Tel. +32 (0)14 21 14 41
www.wellensmen.be
Open: ma: 13 tot 18.30 uur
Di tot za: 9.30 tot 18.30 uur
Zo: 9.30 tot 12 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.