Ondernemersnieuws

VEeLO wordt Fietsen Wildiers

Gepubliceerd: 25 november 2022  |  Onderox editie: 225

OUD-TURNHOUT – Fietsen Wildiers heeft de fietsenhandel VEeLO overgenomen. “Schaalvergroting is noodzakelijk”, zegt Steve Vansweevelt, die de speciaalzaak in elektrische fietsen samen met Kristien Stobbaerts oprichtte. De zaakvoerders en het personeel blijven aan boord . Er komt zelfs extra mankracht bij om de klanten beter van dienst te zijn.

Steve Vansweevelt bracht de klanten zopas op de hoogte van de overname. Fietsen Wildiers is een groep fietsenwinkels met momenteel twaalf winkels, waarvan twee (Geel en Lille) in de Kempen. Fietsen Wildiers heeft permanent meer dan 2000 fietsen op stock en keuze uit meer dan 25 merken.

De huisstijl en naam van de winkel gaan veranderen maar de kernwaarden van de winkel, namelijk hoogwaardige service en persoonlijk advies, blijven identiek.

De grote veranderingen in de fietsbranche leidden tot deze overname. “VEeLO was te klein om groot te zijn en te groot om klein te zijn”, legt Steve Vansweevelt het poëtisch uit. “We worden al langer geconfronteerd met leveringsproblemen. Onze branche, waarop ook de automobielsector zijn oog heeft laten vallen, evolueert snel. Dat leidt tot schaalvergroting. Als deel van een grotere groep zijn we beter in staat om onze klanten voort te helpen en kunnen we meer inzetten op fietslease. Voor de klanten verandert dit niets. Integendeel, ze worden er beter van.”

Concreet zullen de klanten profiteren van kortere wachttijden (zowel voor herstellingen als bestellingen), een groter aanbod merken en een nog betere dienstverlening door de expertise en knowhow van Fietsen Wildiers.

“We wensen onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren. Nu zijn we samen met Fietsen Wildiers meer dan klaar om te toekomst te trotseren!”, besluiten Steve en Kristien.

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.