Ondernemersnieuws

Van Roij Deuren: de beste oplossing voor particulieren en bedrijven

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Arendonk/Reusel – Ruim een jaar geleden sloegen de gebroeders Toon en Stijn van Roij uit Arendonk de handen in elkaar om van Roij Deuren VOF op te richten. Een jong en dynamisch bedrijf dat zich met garage- en industriepoorten zowel op de particuliere markt als bedrijven richt. Beide broers hebben binnen de sector al de nodige ervaring opgebouwd. En door alles van A tot Z zelf in handen te nemen, is de beste prijs gegarandeerd.

Ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Toon en Stijn wisten al gauw dat ze in de voetsporen van hun ondernemende vader zouden treden. Gezien hun ervaring in garage- en industriepoorten was de keuze snel gemaakt. “We richten ons zowel op bedrijven als op particulieren”, vertelt Stijn. “En verder focussen we ons zowel op de Belgische als de Nederlandse markt. We werken bij voorkeur ‘onder de kerktoren’. Dat geeft ons het voordeel snel te kunnen schakelen in geval van storingen of aanrijschades. Voor de grotere industriële projecten durven we al eens verder uit te wijken.” Met een ruim aanbod aan kleuren en varianten staat de keuze van de klant altijd centraal bij van Roij Deuren. Zo bieden ze steeds het nodige maatwerk aan, afhankelijk van de situatie en de beschikbare ruimte. “We gaan steeds, samen met de klant, op zoek naar de meest geschikte oplossing”, gaat Stijn verder. “Hiervoor werken we samen met de beste merken zoals Hörmann, Alpha en Novoferm. Maar we kunnen alle onderdelen voorzien van andere merken. Zo kan iedereen bij ons terecht voor elke interventie of reparatie.”

PRIJS-KWALITEITGARANTIE
Van Roij Deuren neemt de volledige verantwoordelijkheid van A tot Z in handen. “We doen alles zelf”, vertelt Toon. “Van het maken van een afspraak, het opmeten van de poorten, de plaatsing, tot de facturatie en de na-service. De klant heeft steeds dezelfde contactpersoon. Zo kunnen we fouten vermijden. Daarnaast houden we op deze manier de kosten laag en kunnen we de meest concurrentiële prijs aanbieden. En dat is dan weer goed voor de klant.” Ook het onderhoud en de na-service is een extra reden om te kiezen voor van Roij Deuren. “We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het onderhoud is voor industriële poorten. Het is niet alleen wettelijk verplicht om ze jaarlijks te laten controleren maar ook de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. Verder bespaar je op deze manier energiekosten en vooral, je voorkomt de nodige ongemakken die een mogelijk defect of storing met zich meebrengt. Zo ben je ook zeker dat het gebouw steeds prima kan afgesloten worden”, besluit Toon. Mocht er ondanks alle voorzorgen toch een storing optreden, ook dan staat van Roij Deuren voor je paraat. Zelfs op elk uur van de dag, en elke dag van het jaar. Daarnaast kan je bij hen terecht voor de reparatie van elk type poort en eender welk merk. “Onze servicewagen is erg ruim uitgerust met alle mogelijke onderdelen. Zo kunnen we vrijwel zeker elk probleem meteen ter plaatse oplossen en nemen we op die manier alvast de grootste hinder weg”, aldus Stijn.

RENOVATIE EN NIEUWBOUW
Van Roij Deuren heeft een ruime keuze aan poorten, zowel voor particulieren als bedrijven, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Zo kan de klant kiezen uit sectionale poorten, kantelpoorten, rolpoorten, zijdelingse poorten of openslaande deuren. Allemaal afhankelijk van de voorkeur en de beschikbare ruimte. Voor bedrijven is er nog een extra keuze aan snellooppoorten, rolhekken, dockequipment en strokengordijnen.

Alle poorten van van Roij Deuren voldoen aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Er is keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren en bovendien kunnen sommige poorten bekleed worden met hout of aluminium voor een mooi esthetisch geheel.

Wie graag eens alle mogelijkheden bekijkt die van Roij Deuren aanbiedt, is altijd welkom op de website of neem contact op via telefoon en/ of mail voor een vrijblijvende offerte. De firma is ook aanwezig op Facebook en Instagram.

Van Roij Deuren
Arendonk/België: Tel. +32 (0)474 43 50 34
Reusel/Nederland: Tel. +31 (0)683 98 20 04
info@vanroijdeuren.com
www.vanroijdeuren.com
Open op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.