Ondernemersnieuws

Van Mechgelen Pieter: een totaalrenovatie van je badkamer, in 10 werkdagen

Gepubliceerd: 29 juni 2021  |  Onderox editie: 210

Arendonk – Van Mechgelen Pieter bvba is specialist in het leveren en plaatsen van sanitair, verwarming en ventilatie. En in alles wat daarbij komt kijken. Zo kan je er aankloppen voor badkamerrenovaties en zelfs voor geothermische diepteboringen, die in eigen beheer uitgevoerd worden.

Van Mechgelen Pieter bvba in Arendonk is een jong en dynamisch bedrijf dat ingeschakeld kan worden voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Van het vakkundig plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel tot het in handen nemen van alle verwarming, technieken, ventilatie en sanitaire werken in een nieuwbouw. Zaakvoerder Pieter Van Mechgelen richtte zijn firma 15 jaar geleden op en heeft dus al heel wat ervaring in de sector. Hij, en zijn teamleden, volgen regelmatig bijscholingen om de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De medewerkers van de binnendienst zorgen voor een vlotte timing van de werken. Ook het totaalpakket van ventilatie, sanitair en technieken kan aangeboden worden. Daarbij krijg je één vaste contactpersoon toegewezen, een groot pluspunt in de soms hectische bouwwereld.

BADKAMERRENOVATIES, VAN A TOT Z
Een andere specialiteit van de zaak zijn badkamerrenovaties. Uitbreken, bezetten, aansluitingen in orde maken, het plaatsen van sanitaire toestellen en tegels,… Alle werken kunnen van A tot Z door Van Mechgelen Pieter bvba uitgevoerd worden. Een sterk punt van het bedrijf is dat ze altijd een gedetailleerde planning opmaken die ze vervolgens ook nakomen. Zo kunnen de werken in de meeste gevallen binnen de 10 werkdagen voltooid worden, inclusief de afbraak van je oude badkamer. Bij zo’n totaalrenovatie kan er trouwens kosteloos een mobiele vervangbadkamer bij jou thuis geplaatst worden. Niet zomaar als tijdelijk redmiddel, maar wel volledig verwarmd en voorzien van een luxueuze inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel. Zodat jij, in afwachting van je splinternieuwe badkamer ook op de nodige luxe kan rekenen.

GEOTHERMISCHE BORINGEN IN EIGEN BEHEER
Een ander groot pluspunt is dat Van Mechgelen Pieter bvba als één van de weinig firma in de omgeving een geothermische boring in eigen beheer kan uitvoeren. Dat gebeurt onder de naam VM Boringen. Die boringen zijn nodig voor bodem-water-warmtepompen, waar steeds vaker voor wordt gekozen, zeker bij nieuwbouwers. “We bekijken altijd wat het beste systeem is voor een woning”, legt Pieter uit. “En kunnen alle systemen leveren en plaatsen. Ook bij renovaties is het bijvoorbeeld erg belangrijk om goed na te denken over welke systemen je gaat gebruiken.”

HELPENDE HAND
Advies geven en informatie verstrekken worden steeds belangrijker in de bouwsector. “Bij nieuwbouwers merken we vaak dat ze door de bomen het bos niet meer zien”, stelt Pieter. “Dat is niet onlogisch, je moet aan zoveel zaken voldoen, maar alles moet ook goed op elkaar afgestemd blijven. En dan zijn wij er om jou bij te staan. Wij helpen om alle mogelijkheden goed te bekijken en waar nodig te herbekijken. We denken mee na en stellen oplossingen voor, altijd binnen de mogelijkheden. Als je met specifieke vragen zit, komen wij ook gerust even bij jou thuis langs om alles te bespreken.” En vraag je een offerte aan, dan wordt er binnen de veertien dagen een afspraak gemaakt om die samen rustig te bespreken. Geheel vrijblijvend.

Van Mechgelen Pieter
Hoge Mauw 1350, 2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 70 80 80
info@vanmechgelenpieter.be
www.vanmechgelenpieter.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.