Ondernemersnieuws

Van Mechgelen Pieter bvba helpt je om je energiefactuur onder controle te houden

Gepubliceerd: 4 juli 2022  |  Onderox editie: 221

Arendonk — Van Mechgelen Pieter bvba is specialist in het leveren en plaatsen van sanitair, verwarming en ventilatie. Zaakvoerder Pieter Van Mechgelen gaat ook steeds vaker langs bij klanten om hen te adviseren in hun energienoden en kan zo helpen om de maandelijkse kosten naar beneden te krijgen.

Energieadvies op maat. Dat is waar Van Mechgelen Pieter bvba steeds meer voor ingeschakeld wordt. Zaakvoerder Pieter komt dan langs bij jou thuis om het huidige energieverbruik van jouw woning te bekijken en je te adviseren over welke mogelijkheden er zijn om energiezuiniger en meer kostenbesparend te gaan werken. “Dat kan gaan van een warmtepomp plaatsen tot een cv-ketel vervangen door een exemplaar dat veel energiezuiniger is”, vertelt Pieter. “Er zijn veel maatregelen die je kunnen helpen om je maandelijkse factuur naar beneden te krijgen. Voor elk budget kunnen we oplossingen voorzien.” Plan je een nieuwbouw? Kom dan gerust eens langs met je plannen op het kantoor aan de Hoge Mauw in Arendonk. Een afspraak maken kan via de contactgegevens onderaan deze pagina.

BTW-VERLAGING
Pieter kan je ook wegwijs maken in de wirwar van regelgeving en premies waar je recht op hebt. Zo is bijvoorbeeld een cv-ketel vervangen door een geothermische warmtepompinstallatie momenteel extra aantrekkelijk, nu de btw voor zo’n installaties ook voor woningen tot 10 jaar oud verlaagd is van 21 naar 6 procent. Die maatregel is op 1 april ingegaan en geldt momenteel tot 2023. Daarnaast kan je bij een renovatie waarbij je van een bestaand gassysteem overschakelt naar een geothermische warmtepomp van de Vlaamse overheid een premie tot 4.000 euro krijgen. Ligt er geen gas in je straat? Dan kan je premie oplopen tot 8.000 euro. Ook offertes worden altijd uitgebreid besproken, zodat alle details duidelijk zijn. Meestal wordt er na een afspraak twee weken later opnieuw afgesproken om alles rustig te overlopen. Het is een persoonlijke aanpak waar de zaak bewust voor kiest en waar ze ook bekend om staat.

BORINGEN IN EIGEN BEHEER
Een ander groot pluspunt is dat Van Mechgelen Pieter bvba als één van de weinige firma’s in de omgeving een geothermische boring in eigen beheer kan uitvoeren. Dat gebeurt door hun zusterbedrijf VM Boringen. De boringen zijn nodig voor bodem-water-warmtepompen, waar steeds vaker voor wordt gekozen, zeker bij nieuwbouwers. “We bekijken altijd wat het beste systeem is voor een woning”, legt Pieter uit. “En kunnen alle systemen leveren en plaatsen. Ook bij renovaties is het bijvoorbeeld erg belangrijk om goed na te denken over welke systemen je gaat gebruiken.”

BADKAMERRENOVATIES
Uiteraard kan je de zaak ook inschakelen voor alles wat met sanitair, verwarming en ventilatie te maken heeft, zowel bij renovaties als bij nieuwbouw. Een andere specialiteit van het huis zijn badkamerrenovaties. Uitbreken, bezetten, aansluitingen in orde maken, het plaatsen van sanitaire toestellen en tegels,… Alle werken kunnen van A tot Z door Van Mechgelen Pieter bvba uitgevoerd worden. Een sterk punt van het bedrijf is dat ze altijd een gedetailleerde planning opmaken die ze vervolgens ook nakomen. Zo kunnen de werken in de meeste gevallen binnen de 14 dagen voltooid worden, van aan de afbraak tot de ingebruikname. In tussentijd zorgt de zaak voor een vervangbadkamer bij jou thuis waarbij je nauwelijks aan luxe moet inboeten.

OP ZOEK NAAR EXTRA MEDEWERKERS
Omdat Van Mechgelen Pieter bvba een groeiende zaak is, is het momenteel actief op zoek naar bijkomende medewerkers. Wie interesse heeft in een job als installateur of monteur mag zich altijd melden via onderstaande contactgegevens.

Van Mechgelen Pieter
Hoge Mauw 1350, Arendonk
Tel. +32 (0)14 70 80 80
info@vanmechgelenpieter.be
www.vanmechgelenpieter.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.