Ondernemersnieuws

Valutherm: al dertig jaar ervaring in verwarming en sanitair

Gepubliceerd: 28 april 2023  |  Onderox editie: 230

Arendonk — Het Arendonkse Valutherm is al 30 jaar specialist in verwarming en sanitair. Je kan hen inschakelen voor de installatie van nieuwe systemen, (spoed)herstellingen en onderhoud, ook als zij je toestellen niet plaatsten. Om klanten snel te kunnen helpen, zijn er voortdurend techniekers op de baan die werken binnen een flexibele planning. “Klanten die problemen hebben met hun verwarming kan je niet in de kou laten staan, letterlijk én figuurlijk. Wij richten ons erop om snel en kwalitatief te kunnen helpen, zowel in service als bij nieuwe installaties.”

Valutherm is een betrouwbare partner in alles wat met verwarming en sanitair te maken heeft. Een gecertificeerd bedrijf met gecertificeerde en gedreven techniekers die zich voortdurend bijscholen. Je kan bij hen aankloppen voor onderhoud en herstellingen, maar ook voor de installatie van nieuwe toestellen of het vervangen van oude exemplaren. Denk aan: centrale verwarming, warmtepompen, PV-zonnepanelen, zonne- en warmtepompboilers, gascondensatie, stookoliecondensatie, hybride CV-ketels en zelfs omvormers en thuisbatterijen. Valutherm kan zowel bij nieuwbouw als renovaties ingeschakeld worden, ook voor sanitaire werken en badkamerrenovaties. Zelfs het plaatsen en vervangen van energiezuinige convectoren en radiatoren behoort tot de mogelijkheden.

SNEL EEN OPLOSSING BIEDEN
Een groot pluspunt is dat Valutherm zeer snel kan reageren als er plots een probleem opduikt met je verwarmingsinstallatie. “Dan moet je kunnen bellen en daarna een kwalitatieve oplossing aangeleverd krijgen”, zegt zaakvoerder Luc Vanherck. “Ook als ze nog geen klant bij ons zijn. Je kan die mensen niet in de kou laten staan, letterlijk én figuurlijk. We proberen dan nog dezelfde dag aanwezig te zijn. We werken daarom met een flexibele planning en zorgen er zo voor dat er altijd een technieker beschikbaar is voor spoedherstellingen.” Valutherm heeft een grote stock waardoor onderdelen meestal snel vervangen kunnen worden. Ook ketels kunnen door die grote voorraad snel vervangen worden.

KWALITATIEF ONDERHOUD
Verder voert Valutherm onderhoud uit aan o.a. verwarmingsketels en -installaties, zowel huishoudelijk als bij grote vermogens. “Energieleveranciers bieden vaak contracten aan waarbij ze enkel onderhoud uitvoeren en kleinere problemen aanpakken. Ze voorzien nooit in het volledige servicepakket. Wij doen wel alles wat errond hangt en erbij komt kijken en kunnen zo altijd de juiste vaststellingen doen.” “Ook op het vlak van service willen we de tijd tussen het eerste contact met de klant en de oplossing kort houden”, legt Luc uit. “Daarbij bieden we een correcte service tegen een juiste prijs. Wij proberen installaties zoveel mogelijk te optimaliseren. Zo gaan je toestellen langer mee en is vervanging minder snel nodig is. Op de lange termijn ben je zo altijd het goedkoopst af. We vragen ook vaak aan onze klanten wat hen stoort aan hun installatie en proberen dan mee op zoek te gaan naar een geschikte oplossing.” Ook als je installaties hebt die Valutherm niet plaatste, kan je hen probleemloos contacteren voor een servicebeurt. “Wie wel een installatie liet plaatsen door ons, of al eens een onderhoud boekte, informeren we zelf wanneer het opnieuw tijd is voor een servicebeurt.”

NIEUWE TOESTELLEN
Ook voor het installeren van nieuwe toestellen en systemen kan je het Arendonkse bedrijf inschakelen. Het team geeft daarbij advies op maat van de klant. “Want wat bij je buurman het ideale systeem vormt, kan bij jou totaal niet geschikt zijn”, weet Luc. “Je moet alles geval per geval bekijken.” De zaak bestaat 30 jaar en heeft in al die jaren heel wat ervaring opgebouwd. Zaakvoerder Luc bouwde een sterk team uit rondom zich. “Na 30 jaar service zijn we 100 % overtuigd van de merken die wij installeren. We kennen die door en door. Maar we kunnen ook probleemloos andere merken onderhouden, telkens volgens de regels die de fabrikant heeft vastgelegd.”

MENSEN ONTZORGEN
“Kortom: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Een afspraak is een afspraak. Dat werkt op elk vlak, ook voor onze offertes. Die krijg je snel en we houden ons daar aan. De basis is voor ons: mensen ontzorgen. Hen helpen als ze een probleem hebben en adviseren waar nodig.”

Op de website vind je extra informatie over de zaak en haar mogelijkheden.

VERJAARDAGSACTIE
Tot en met 30 juni 2023 gelden er speciale voorwaarden op de nieuwe installaties/verwarmingsketels naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van Valutherm. Informeer vrijblijvend via onderstaande contactgegevens. 

Valutherm
De Brulen 63, Arendonk
+32 (0)14 67 25 71
info@valutherm.be
www.valutherm.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.