Ondernemersnieuws

Trouwen bij Priorij Corsendonk: sprookjesachtig, in harmonie met heden en verleden

Gepubliceerd: 27 januari 2023  |  Onderox editie: 227

Oud-Turnhout — Priorij Corsendonk zorgt ervoor dat jullie huwelijk een onvergetelijke ervaring wordt. De prachtige renaissancetuin vormt de perfecte achtergrond voor een ceremonie, receptie of aperitiefmoment. Binnen kan je dineren in de Kapittelzaal of dansen in één van onze authentieke zalen. Een toplocatie met een vleugje middeleeuwen, voor wie houdt van sprookjesachtige romantiek of themabruiloften.

Priorij Corsendonk leent zich er uitstekend toe om een receptie en een ceremonie in open lucht te houden. Vaak kiezen koppels hier voor een themabruiloft. Het domein vormt bijvoorbeeld een wondermooi decor voor barnweddings, een stijl die de laatste jaren erg in trek is. Waarbij de zolder bij slecht weer gebruikt kan worden als sfeervolle ceremonieplek. Alle plekken kunnen hier prachtig ingekleed worden, helemaal zoals jij dat wenst.

MIDDELEEUWSE SFEREN
Een avondfeest kan vervolgens binnen plaatsvinden, in één van de authentieke middeleeuwse zalen binnen de muren van het oude klooster. Een hedendaags huwelijk, met een knipoog naar het verleden. Ook Priorij Corsendonk biedt heel wat gastronomische mogelijkheden. Een walking diner, all-in feestformule, een bbq op de OFYR… Om er maar enkele op te sommen. Alles gebeurt op maat van de wensen van het bruidskoppel.

FOTOREPORTAGES
Het ganse domein staat trouwens ter beschikking voor het maken van fotoreportages, ook de ruime renaissancetuin. Zo hoef je je als bruidskoppel niet te verplaatsen, alles ligt hier binnen handbereik. Zowel het bruidskoppel als hun gasten kunnen hier blijven overnachten in een comfortabele kamer. En voor je volgende dag weer naar huis gaat, of op huwelijksreis vertrekt, staat er nog een ruim ontbijtbuffet voor jullie klaar. Ideaal om nog even na te praten over die wondermooie dag die je hier mocht beleven.

ONDEROX-ACTIE
GRATIS PROEFDINER

Maak nu een afspraak om Priorij Corsendonk te bezichtigen met het oog op jouw droomfeest en krijg bij bevestiging gratis een proefdiner voor twee personen aangeboden door Priorij Corsendonk. Enkel met de vermelding van ‘Onderox-actie’.

Priorij Corsendonk
Corsendonk 5, Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 46 28 00
info.priorij@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.