Ondernemersnieuws

Trouwen bij Corsendonk Hooge Heyde: boordevol luxe, maar toch huiselijk en intiem

Gepubliceerd: 27 januari 2023  |  Onderox editie: 227

Kasterlee — Corsendonk Hooge Heyde ontvangt elk jaar heel wat bruidsparen om de mooiste dag van hun leven in het boetiekhotel te komen vieren. Zij kiezen bewust voor kleinschaligheid en een klassevolle huwelijksdag, op een knusse en warme locatie met heel wat gastronomische mogelijkheden.

Feesten bij Corsendonk Hooge Heyde kan met een gezelschap tot 250 gasten. Je kan kiezen voor een aparte ceremonie, binnen of buiten, en laat daarna het avondfeest plaatsvinden in de splinternieuwe feestzaal van het boetiekhotel, die opende in het voorjaar van 2022. De zaal werkt met de modernste technieken en is voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie.

MODERNE GERECHTEN
Corsendonk Hooge Heyde is makkelijk bereikbaar, maar ligt toch in een rustige groene omgeving. Met veel vertrouwen kan je het gastronomische gedeelte van je huwelijksfeest in handen geven van het keukenteam. De chef-kok serveert moderne gerechten met een eigentijdse twist. Er kunnen heel wat verschillende formules aangeboden worden, volledig naar de wensen van het trouwkoppel.

EXCLUSIEF EN HUISELIJK
De bruid en bruidegom overnachten gratis in de luxueuze bruidssuite. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om de 38 kamers van het hotel af te huren zodat ook je gezelschap hier comfortabel kan overnachten en je het hotel volledig en exclusief voor jullie hebt. Zo behoud je een fi jne huiselijke sfeer en voorzie je toch genoeg slaapplaatsen voor iedereen die jullie geluk mee wil komen delen. De volgende dag kan je gezellig ontbijten met je volledige gezelschap. Of je verlengt je dag nog met een ontspannend bezoekje aan de wellness van het hotel, gratis voor alle hotelgasten, waar je ook massages en schoonheidsbehandelingen kan boeken.

ONDEROX-ACTIE
GRATIS PROEFDINER

Maak nu een afspraak om Corsendonk Hooge Heyde te bezichtigen met het oog op jouw droomfeest en krijg bij bevestiging gratis een proefdiner voor twee personen aangeboden door Corsendonk Hooge Heyde. Enkel met de vermelding van ‘Onderox-actie’.

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
NIEUW: elke 1ste zondag van de maand staat er voortaan een uitgebreide zondagsbrunch op het programma. Meer info: www.corsendonkhotels.com.

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.