Ondernemersnieuws

Theo Boons opent nagelnieuwe toonzaal met uitdagende badkamers

Gepubliceerd: 25 augustus 2022  |  Onderox editie: 222

Arendonk — Wie op zoek is naar een nieuwe badkamer, neemt voortaan best een kijkje bij Theo Boons in de Arendonkse industriezone Hoge Mauw. Na het bouwverlof opende het bedrijf haar fonkelnieuwe toonzaal. Daar vind je een heleboel inspiraties en kan je een beeld krijgen van hoe jouw badkamer eruit zou kunnen zien.

De nieuwe toonzaal van Theo Boons vormt de ideale plek om inspiratie op te doen voor wie een badkamerrenovatie plant of voor wie zijn droombadkamer wil realiseren in zijn eigen nieuwbouw. Na overname van badkamerspecialist Bruyndoncx uit Arendonk was het belangrijk dat mensen nog altijd de nodige inspiratie konden vinden om hun eigen badkamer samen te stellen en dus werd de toonzaal van Theo Boons volledig vernieuwd en uitgebreid. “We hebben er bewust voor gekozen om daarbij met echte badkameropstellingen te werken”, legt Van Nijlen uit. “Zo zie je de badkamermeubels staan in verschillende omgevingen, volledig ingekleed. Dat geeft meteen een mooi beeld van de mogelijkheden die we bieden.” Ook de klanten van Bruyndoncx kunnen dus bij Theo Boons terecht.

MEER DAN 20 BADKAMERS
De nieuwe toonzaal telt zo’n 300 vierkante meter en herbergt in totaal meer dan twintig aparte badkameropstellingen, in diverse stijlen. “Daarnaast kunnen we hier ook allerlei verschillende afwerkingsmaterialen tonen. Waar we voordien klanten soms naar de toonzalen van leveranciers in de buurt moesten sturen, hoeft dat nu niet meer. We hebben hier alles zelf aan boord, tot aan de tegels toe.” De medewerkers van Theo Boons leiden je met plezier rond en helpen je met je keuzes.

VAN ONTWERP TOT AFWERKING
Een badkamer kiezen, doe je niet op 1-2-3. “Het is een proces waar we graag een handje bij helpen”, gaat Marie-Jeanne verder. “Met een nieuwe toonzaal, maar ook door 3D-tekeningen te ontwerpen. Zo kunnen we vooraf een duidelijk beeld geven van jouw toekomstige badkamer. We merken dat dat een goed hulpmiddel is om keuzes te kunnen maken.” Handig om weten: Theo Boons kan de realisatie van jouw droombadkamer volledig zelf in handen nemen. Van a tot z, van ontwerp tot afwerking.

BLIJVEN VERNIEUWEN
“Up-to-date blijven is in onze sector van groot belang. We houden trends voortdurend in de gaten. Zo zijn gekleurde kranen en douchetoiletten bijvoorbeeld op dit moment erg populair. We vinden het dan ook belangrijk dat we de toonzaal blijven vernieuwen.”

FAMILIEBEDRIJF
Theo Boons is als familiebedrijf al meer dan 30 jaar actief in de wereld van HVAC en sanitair. De Theo Boons Groep bestaat naast Theo Boons (totaalprojecten) uit RB Zelfbouw (particuliere zelfbouwpakketten), Willemsen (particuliere installateur), HB Geo (geothermische grondboringen), CEVEK (totaalprojecten vanuit Pelt) en TMN Installaties (HVAC Nederland). Essentieel is dat het bedrijf daarbij steeds zijn familiale karakter is blijven behouden. Zowel vader Theo als zijn drie zonen zijn actief in de zaak en blijven de connectie houden met klanten en met de rest van het team.

FEESTELIJKE OPENDEUR
Op 1 en 2 oktober opent Theo Boons feestelijk de deuren. Daarbij wordt de vernieuwde toonzaal extra in de aandacht gebracht. Ga dus zeker eens een kijkje nemen.

Theo Boons
Hoge Mauw 1400, Arendonk
Tel. +32 (0)14 67 79 84
toonzaal@theoboons.be
www.bruyndoncx.be
www.theoboons.be
Openingsuren toonzaal: ma tot vr: 9 tot 12 en 13 tot 16 uur
Of maak vrijblijvend een afspraak

Foto's gemaakt door Romi Vosters

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.