Ondernemersnieuws

Swimtec: zwembaden bouwen met kennis van zaken

Gepubliceerd: 28 september 2021  |  Onderox editie: 212

Het Molse Swimtec heeft al honderden zwembaden op hun palmares staan. Van klein en stijlvol tot groot en luxueus, maar altijd helemaal op maat en uniek. Meerdere van hun zwembaden wonnen zelfs al prestigieuze prijzen. Een betrouwbare partner om jouw zwembaddroom te realiseren, nu we allemaal ontdekt hebben hoe fijn zo’n stukje vakantiegevoel in onze eigen tuin is.

Swimtec is een professionele zwembadbouwer waarbij kwaliteit en een stijlvol design centraal staan. Je geeft jouw zwembadproject in handen van bekwame en gemotiveerde mensen die elke dag aan de slag gaan om de dromen van mensen te realiseren. Zij zorgen ervoor dat jouw zwembad perfect in jouw tuin en zijn omgeving past. En de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Een overloop-, skimmer- of een infinity zwembad bijvoorbeeld, mooi vormgegeven en compleet met de nieuwste technieken die het onderhoud een stuk makkelijker maken. Alles wordt van a tot z geïnstalleerd zodat jij je alleen moet bezighouden met het selecteren van jouw zwemoutfit. Je kan rustig genieten en vertrouwen op de passie, kennis en ervaring van Swimtec.

OOK THUIS IN WELLNESS
Intussen is de Molse zaak ook helemaal thuis in de wellnesswereld en plaatsen ze allerlei soorten sauna’s, jacuzzi’s en stoomcabines. Ook hier staat kwaliteit en een stijlvol uiterlijk bovenaan de prioriteitenlijst. Zowat alle details kunnen in overleg gepersonaliseerd worden. Zelfs de houtsoort kies je helemaal zelf. En heb je buiten geen plaats? Geen probleem! Swimtec kan ook in jouw woning perfect een stukje wellness mee integreren.

Swimtec
Mariëndal 33 - 2400 Mol
Tel. +32(0)14 49 03 02
www.swimtec.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.