Ondernemersnieuws

Sunlighten Kempen: zomerse warmte, ook in de winter

Gepubliceerd: 28 oktober 2022  |  Onderox editie: 224

Met een infraroodsauna van Sunlighten Kempen kan je ook tijdens de koudste maanden van het jaar genieten van deugddoende zomerse warmte. De heilzame werking van infrarood kan je nu trouwens nog makkelijker ervaren, via de lumiNIR, een handig draagbaar toestel waarmee je probleemzones gericht te lijf kan gaan.

Sunlighten Kempen is een gevestigde waarde in de Kempense wellnesswereld. Hun doel? Iedereen laten kennismaken met de ontspannende werking van infrarood en mensen met gezondheidsproblemen tonen wat infrarood voor hen kan betekenen. Zeker nu de winter op komst is, kan je via een infraroodsauna de zomerse warmte toch in huis halen. En dat is nodig, want ook in de koudste periode van het jaar heeft ons lichaam de warmte van de zon nodig om optimaal te kunnen functioneren.

HANDIG DRAAGBAAR
Recent nam Sunlighten Kempen de lumiNIR op in hun aanbod. Het toestel ligt ergonomisch in de hand en zorgt ervoor dat je infraroodwarmte altijd binnen handbereik hebt, waar je ook gaat. Hij heeft vier aparte koppen, afhankelijk van welk doel je voor ogen hebt: huidverjonging, sport, pijnbestrijding of het zuiveren van de huid. “Op deze manier kan je heel gericht probleemzones gaan aanpakken en lokaal pijn bestrijden”, weet Kim Vos van Sunlighten Kempen. “Maar net zo goed kan het gebruikt worden als start van een beautybehandeling in een schoonheidssalon, of als afsluiter. Voor schoonheidsspecialisten is het een groot voordeel om zo’n handig draagbaar toestel ter beschikking te hebben. Net zoals voor mensen die vaak op reis zijn. In de Verenigde Staten, waar het ontgiften van het lichaam enorm populair aan het worden is, vind je Sunlighten intussen overal terug op de grote gezondheidsbeurzen.”

HEERLIJK ONTSPANNEN
Of je nu kiest voor een infraroodsauna, voor de lumiNIR of voor een infraroodtunnel, het is die deugddoende warmte die voor een ontspannend momentje van wellness bij jou thuis zorgt. “Infrarood is er voor iedereen, in alle maten en vormen”, besluit Kim. Contacteer Sunlighten Kempen via onderstaande gegevens en kom eens langs in de toonzaal. Het team van Sunlighten Kempen toont je met veel plezier het volledige assortiment.

“VLOTTER HERSTELLEN NA BLESSURE”
Ook veel topsporters genieten intussen van de heilzame werking van infrarood. Aan het woord: Balenaar Jago Geerts, 3x vice-wereldkampioen MX2 motorcross. “Dagelijks geniet ik van mijn tweedelige saunatunnel van Sunlighten Kempen om mijn bloedcirculatie te bevorderen, wat een zeer gunstige invloed heeft op mijn spieren, in het afdrijven van melkzuur en het sneller helen van mijn wonden. Naast kinesitherapie en osteopathie heeft de heilzame werking van de Sunlighten infraroodtunnel mij vorig jaar ook geholpen bij het herstellen van mijn knieblessure.” 

Sunlighten Kempen
Nagelsberg 32, Balen
Tel. +32 (0)496 55 05 19
info@sunlightenkempen.be
www.sunlightenkempen.be
Toonzaal geopend op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.