Ondernemersnieuws

Sunlighten Kempen: beter recupereren dankzij een infraroodsauna

Gepubliceerd: 3 november 2021  |  Onderox editie: 213

Een sessie in een infraroodsauna of een infraroodtunnel van Sunlighten Kempen uit Balen is voor iedereen een deugddoende ervaring. Of je nu gewoon even wil ontstressen, wil profiteren van de heilzame werking op je lichaam of beter wil recupereren na sportprestaties. Een infraroodsauna is altijd een goed idee. Het is geen toeval dat ook heel wat topsporters dat intussen hebben ingezien.

Sunlighten Kempen is een gevestigde waarde in de Kempense wellnesswereld. Hun doel? Iedereen laten kennismaken met de ontspannende werking van infrarood en mensen met gezondheidsproblemen tonen wat infrarood voor hen kan betekenen. Zeker nu de winter op komst is, kan je via een infraroodsauna de zomerse warmte toch in huis halen. En dat is nodig, want ook in de koudste periode van het jaar heeft ons lichaam de warmte van de zon nodig om optimaal te kunnen functioneren.

TOPSPORTERS EN HOLLYWOODSTERREN
Ook heel wat topsporters maken gebruik van infrarood. Triatleet Ruben Geys bijvoorbeeld. Elke dag voorziet hij een sessie in een infraroodsauna van Sunlighten Kempen, om optimaal te kunnen recupereren van zijn inspanningen. Onlangs nog won Geys de 70.3 Ironman Westfriesland. Andere sporters kiezen dan weer voor een infraroodtunnel als hulpmiddel om het recuperatievermogen en dus ook de sportprestaties te verbeteren. Een infraroodtunnel heeft als extra voordeel dat het makkelijk verplaatsbaar is en dus handig om mee te nemen op trainingsuitstapjes en wedstrijden. Zelfs in Hollywood is de heilzame werking van infrarood helemaal doorgebroken. Sterren als Lady Gaga en Selena Gomez maken er dagelijks gebruik van en spreken er in interviews in lovende termen over.

ONTSPANNEND MOMENTJE VAN WELLNESS
Uiteraard kan je ook als amateursporter, of als niet-sporter, volop profiteren van de heilzame werking van infrarood. Of bekijk het als een ontspannend en welverdiend momentje van wellness. Infrarood is er voor iedereen! Contacteer Sunlighten Kempen via onderstaande gegevens en kom eens langs in de toonzaal. Zaakvoerder Bert Van Balen toont je met veel plezier het volledige assortiment.

JAGO GEERTS (vice-wereldkampioen MX2 motorcross)
“Dagelijks geniet ik van mijn tweedelige saunatunnel van Sunlighten Kempen om mijn bloedcirculatie te bevorderen, wat een zeer gunstige invloed heeft op mijn spieren, in het afdrijven van melkzuur en het sneller helen van mijn wonden. Naast kinesitherapie en osteopathie heeft de heilzame werking van de Sunlighten infraroodtunnel mij geholpen bij het herstellen na mijn knieblessure.”

Sunlighten Kempen
Nagelsberg 32, Balen
Tel. +32 (0)496 55 05 19
info@sunlightenkempen.be
www.sunlightenkempen.be
Toonzaal geopend op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.