Ondernemersnieuws

Studio Stoot: trendy lingeriewinkel zet in op beleving

Gepubliceerd: 29 april 2022  |  Onderox editie: 219

Arendonk – Op de hoek van De Valken en de Koeistraat opende Linda Hoeks op 1 februari lingeriewinkel Studio Stoot. “Het idee was al even aan het rijpen maar toen het pand onder de kerktoren vrijkwam, heb ik geen moment geaarzeld”, aldus Linda. “Lingerie en alles wat erbij hoort blijft een intieme beleving. Daar wil ik graag deel van uitmaken. De juiste bh met het juiste advies.”

Net zoals vele dames heeft Linda affiniteit met mode. Toch liet de stap naar een eigen winkel even op zich wachten. “Als dochter van een ondernemersfamilie stond het in de sterren geschreven dat ik ooit mijn eigen zaak zou hebben. Ik werkte verschillende jaren in het bedrijf van mijn ouders maar het bleef kriebelen om zelf iets op te starten. Het idee van een lingeriewinkel kreeg langzaamaan vorm. Toen ik hoorde dat dit pand vrijkwam, was de keuze snel gemaakt. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar.” Het resultaat is verbluffend mooi. Studio Stoot geeft je meteen een warm gevoel, het oogt erg trendy en straalt een aangename rust uit. “Dat was exact de bedoeling”, gaat de goedlachse Linda verder. “Bij een dergelijke opstart van een zaak denk je uiteraard na hoe je je kan onderscheiden van andere lingeriezaken en zeker van de grotere ketens. Daarom vond ik dat de zaak rust moest uitstralen. Zo hebben we vele merken en modellen, maar toch ligt de winkel niet afgeladen vol. Het opnemen van de maten en het passen willen we in alle rust kunnen doen.”

BEKENDE MERKEN, ALLE PRIJSKLASSEN
De juiste maat is bij Studio Stoot de basis voor een mooi aansluitende bh. “Enkele centimeters groter of kleiner maken een groot verschil”, gaat Linda verder. “Een bh moet perfect zitten. Het doet zoveel met je als vrouw. Ten eerste ga je je houding verbeteren, je gaat fier rechtop lopen. Maar het maakt je ook erg zelfzeker. Het geeft je zelfvertrouwen en maakt je mooier. Kortom, je voelt je goed. Die zelfverzekerde vrouw wou ik ook in de naam laten terugkomen. Vandaar Studio Stoot.” Het assortiment van de nieuwe winkel is erg ruim. Vele bekende merken zijn aanwezig. Daarnaast vind je bh’s in alle prijsklassen. “En het mag tegenwoordig best terug sexy zijn. Witte en zwarte setjes blijven echte klassiekers maar ook felle kleuren zijn aan een opmars bezig. Vrouwen tonen tegenwoordig graag een diepe decolleté. Een plunge-bh is dan een uitstekende keuze. Maar we hebben voor elke gelegenheid een aangepaste bh. Dat geldt ook voor ons assortiment sport- en borstvoedingsbh’s. Zelfs voor de jongste dametjes hebben we voldoende keuze.” Studio Stoot werkt met bekende merken zoals Chantelle, Femilet, Aubade, Louisa Bracq, Empreinte, Mey en Strawberry Secrets. Naast bh’s kan je er ook terecht voor Falke panty’s en sokjes. Homewear en pyjama’s zijn van het merk Promise, Mey en Chantelle.

FACEBOOK EN INSTAGRAM
Studio Stoot kan je volgen op Facebook en Instagram. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends. “Je kan me ook altijd een berichtje sturen om even iets opzij te leggen als je op sociale media iets leuks ziet passeren. Maar ik vraag wel steeds om het eerst in de winkel te passen. Zo ben ik zeker dat de fitting helemaal juist is.” 

Studio Stoot
Vrijheid 2, Arendonk
Tel. +32 (0)497 43 51 87
Open: di tot vr: 9 tot 18 uur
Za: 9 tot 17 uur
Eerste zondag van de maand: 10 tot 13 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.