Ondernemersnieuws

Steenhoven Country Club: veel meer dan een golfclub

Gepubliceerd: 28 april 2023  |  Onderox editie: 230

Mol-Postel — Steenhoven Country Club vormt een inspirerende omgeving, zowel voor golfers als niet-golfers. Het gloednieuwe clubhuis is de thuisbasis voor de leden, maar doet ook dienst als vergaderlocatie. Daarnaast staat het restaurant en de bar open voor niet-leden. De komende maanden kan je hier dus ook als gelegenheidsbezoeker rustig een terrasje komen doen of gezellig komen dineren. Voor wie graag zijn eerste stappen zet binnen de golfsport organiseert de Postelse club een opendeurdag op zondag 7 mei 2023.

Steenhoven Country Club is gelegen op nog geen kilometer van de Belgisch-Nederlandse grens, te midden van de natuur. Vorig jaar werd het clubhuis, het restaurant en de bar van de club volledig vernieuwd. Daarvan kunnen ook niet-leden meegenieten. Zij zijn van harte welkom om een zomers terrasje te komen doen of om te komen dineren in het restaurant. Vergeet wel niet om vooraf even te reserveren, zo ben je zeker dat je die dag niet op een groot golfevent stuit. Met het openstellen van hun faciliteiten voor iedereen toont Steenhoven Country Club dat het meer is dan een golfclub alleen. Zo kan je hier voor je eigen events terecht. Zowel voor vergaderingen, familiefeesten, verjaardagen, teambuildings als zakendiners. Er is ruimte voor conferenties en feesten tot 200 personen. Daarbij kan je ook de meeting room op de bovenverdieping gebruiken, dat heeft een eigen buitenterras met een inspirerend zicht op de golfbaan en de omliggende natuur. Parkeren kan gratis op de ruime parking.

THE TASTE OF NATURE
De huisslogan van Steenhoven Country Club is niet toevallig ‘The taste of nature’. Wie vaker golft, weet dat rust en natuur absolute vereisten zijn om deze sport te beoefenen. Golfers kunnen hier, weg van alle afl eidingen, ten volle van hun sport genieten omringd door de pracht van moeder natuur en met uiterst verzorgde holes. De club telt 120 hectare groen in de prachtige natuur van Postel. Zowel voor ervaren als beginnende golfers vormt Steenhoven de ideale uitvalsbasis. Voor 590 euro + 65 euro (voor de federale kaart) kan je deelnemen aan het ‘start to golf-arrangement’ en ontvang je een greenfee kaart van 20 x 9 holes. Zo kan je gebruik maken van de faciliteiten van de club: de driving-range, de putting-green en het clubhuis. Inclusief zes lessen van golfprofessional Huug. Na het behalen van positieve resultaten krijg je baanpermissie en toegang tot de hoofdbaan, met 18 holes. Intussen blijft de club verder investeren in de kwaliteit van de baan, met o.a. een nieuwe beregeningssysteem.

OPENDEURDAG OP 7 MEI
Wie zijn eerste stappen binnen de sport wil zetten, noteert best zondag 7 mei al in zijn agenda. Die dag kan je kennismaken met het team van Steenhoven Country Club, met het nieuwe clubhuis en kan je deelnemen aan gratis golfi nitiaties om 12 uur, 13.30 uur en 15 uur. Inschrijven voor de initiaties kan via het e-mailadres rabbithouse@steenhoven.be. Naast de gratis golfinitiaties bieden de club voor ervaren golfers een arrangement aan voor 50 euro (greenfee + dagschotel). Inschrijven kan via datzelfde e-mailadres. 

Steenhoven Country Club
Steenovens 89, Mol-Postel
Tel. +32(0)14 37 36 61
info@steenhoven.be
www.steenhoven.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.