Ondernemersnieuws

Steenhoven Country Club toont haar nieuwe clubhuis tijdens opendeur

Gepubliceerd: 24 maart 2022  |  Onderox editie: 218

Mol-Postel — Golfclub Steenhoven Country Club in Postel is klaar voor een nieuwe start. De voorbije maanden werd het clubhuis aan een totaalrenovatie onderworpen en voerde het enkele verbeteringen uit aan de baan. Het zorgt ervoor dat de club meer dan ooit de perfecte locatie is om kennis te maken met de golfsport. Dat kan bijvoorbeeld op de opendeurdag op zondag 1 mei, tijdens een gratis golfinitatie. Meer ervaren golfers kunnen die dag deelnemen aan een shotgun met bijhorende barbecue.

Steenhoven Country Club is de ideale plek om te genieten van de golfsport. De club telt 120 hectare groen te midden van de prachtige natuur van Postel. Je kan er in alle stilte genieten van alles wat golf zo leuk maakt. Een extra voordeel is dat Steenhoven Country Club tot de Golfchain behoort waarbij je voor 160 euro per jaar op negen andere golfbanen terecht kan, en dit tien keer per baan. De club is ook lid van PBGC (Premium Benelux Golf Courses) en OGC (Open Golf Club). Als lid van Steenhoven geniet je van gereduceerde greenfee-tarieven op alle daarbij aangesloten banen. Zo krijg je als regelmatige golfer nog meer variatie in je programma. Elke dinsdag viert de club ‘Happy Tuesday’, waarbij je slechts 120 euro betaalt per flight. De golfbaan is gelegen op nog geen kilometer van de Belgisch-Nederlandse grens. Je vindt er alle rust om ten volle van de golfsport te kunnen genieten, omringd door de pracht van moeder natuur en uiterst verzorgde holes. De beregeningsinstallatie werd onlangs nog volledig vernieuwd zodat de baan altijd optimaal bespeelbaar is. Elke hole kreeg splinternieuwe infoborden.

RESTAURANT EN VERGADERRUIMTE
De club blaast dit jaar 35 kaarsjes uit. Het ideale moment om verder te professionaliseren. Zo werd het clubhuis de voorbije maanden stevig gerenoveerd. De keuken werd vernieuwd waardoor het restaurant nog meer mogelijkheden krijgt om gasten culinair te verwennen. Het restaurant is trouwens, na reservatie, ook open voor niet-leden. De zaal kan voortaan opgedeeld worden in drie aparte delen waardoor je met je eigen groep rustig kan genieten van de nodige privacy. Ook de vergaderzaal boven is splinternieuw. Je kan er terecht om evenementen, vergaderingen of teambuildings te organiseren, of om een verjaardagsfeest te vieren. Een extra troef: de vergaderruimte sluit aan op de rooftop, met een indrukwekkend zicht op de golfbaan. Een populaire locatie voor recepties en een prachtige plek om je gasten te ontvangen als start van een event.

OP MAAT VAN BEGINNERS
Ook voor beginnende golfers vormt Steenhoven de ideale uitvalsbasis. Ervaren lesgevers leren je op een professionele manier de knepen van het golfspel. Na het behalen van positieve resultaten krijg je baanpermissie en heb je ook toegang tot de hoofdbaan. De opendeurdag, op zondag 1 mei, vormt het ideale moment om je eerste stappen te zetten in de golfsport. Je kan die dag deelnemen aan gratis golfinitiaties om 12 uur, 13.30 uur en 15 uur. Inschrijven kan via het e-mailadres rabbithouse@steenhoven.be.

PROGRAMMA OPENDEUR
Naast die gratis golfinitiaties staat er voor ervaren golfers een shotgun gepland om 11 uur. Niet-leden betalen 40 euro (inclusief barbecue), leden betalen 25 euro. Inschrijven kan via mail op rabbithouse@steenhoven.be.

CRAZY WEEK-ACTIE
Tijdens de ‘Crazy Week’, van maandag 2 mei 2022 tot en met vrijdag 6 mei 2022 bedraagt de Greenfee slechts 30 euro. Op vrijdag 6 mei kan je voor 40 euro deelnemen aan de slotcompetitie (inclusief Greenfee en een hamburger).

Steenhoven Country Club
Steenovens 89, 2400 Mol
Tel. +32(0)14 37 36 61
www.steenhoven.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.