Ondernemersnieuws

Steenhoven Country Club toont haar liefde voor de golfsport tijdens opendeurdag

Gepubliceerd: 23 september 2022  |  Onderox editie: 223

Mol-Postel — Steenhoven Country Club draagt zowel de golfsport als de natuur al 35 jaar een warm hart toe. Ook wie zijn eerste stappen zet binnen de sport zal zich hier snel thuis voelen: met een ervaren lesgever, aantrekkelijke tarieven en een idyllisch decor om in te vertoeven. Kom eens kennismaken met de sport en met de club op de opendeurdag op zondag 2 oktober 2022.

Steenhoven Country Club is gelegen op nog geen kilometer van de Belgisch-Nederlandse grens. Je vindt er alle rust om ten volle van de golfsport te kunnen genieten, omringd door de pracht van moeder natuur en met uiterst verzorgde holes. De club telt 120 hectare groen in de prachtige natuur van Postel. Wie vaker golft, weet dat rust en natuur een absolute vereiste zijn om deze sport te beoefenen. Een belangrijk voordeel: Steenhoven Country Club behoort tot de Golfchain (waarbij je voor 160 euro per jaar op negen andere golfbanen terechtkan) en is lid van PBGC (Premium Benelux Golf Courses) en OGC (Open Golf Club). Als lid van Steenhoven geniet je automatisch van gereduceerde greenfee-tarieven op alle daarbij aangesloten banen. Zo krijg je als regelmatige golfer nog meer variatie in je programma. Elke dinsdag viert de club ‘Happy Tuesday’ voor de greenfee-spelers. De fee bedraagt dan slechts 120 euro per flight.

START TO GOLF
Zowel voor ervaren als beginnende golfers vormt Steenhoven de ideale uitvalsbasis. De ervaren lesgever leert je op een professionele manier de knepen van de golfsport. Voor 590 euro + 60 euro (voor de federale kaart) kan je deelnemen aan het ‘start to golf-arrangement’ en ontvang je een greenfee kaart van 20 x 9 holes. Zo kan je gebruiken maken van de faciliteiten van de club: de drivingrange, de putting-green en het clubhuis. Inclusief zes lessen van golfprofessional Huug. Na het behalen van positieve resultaten krijg je baanpermissie en toegang tot de hoofdbaan, met 18 holes.

PROGRAMMA OPENDEUR
De opendeurdag, op zondag 2 oktober 2022, vormt het ideale moment om je eerste stappen te zetten binnen de golfsport. Je kan die dag deelnemen aan gratis golfi nitiaties om 12 uur, 13.30 uur en 15 uur. Inschrijven kan via het e-mailadres rabbithouse@steenhoven.be. Op die dag kan je meteen ook kennismaken met het team van Steenhoven Country Club en met het nieuwe restaurant, dat dit jaar de deuren opende. Naast die gratis golfinitiaties bieden zij voor ervaren golfers een arrangement aan voor 40 euro (greenfee + dagschotel). Inschrijven kan via mail op rabbithouse@steenhoven.be.

NAJAARSACTIES NIEUWE LEDEN
Ook de najaarspromotie voor nieuwe leden wordt tijdens de opendeurdag gelanceerd: zij betalen dan 12 maanden lidgeld en krijgen er een lidmaatschap van 15 maanden voor in de plaats, van 1 oktober 2022 tot en met december 2023. Vraag ernaar tijdens de opendeurdag! Ook het overwegen waard: op vrijdag 25 november krijgen nieuwe leden 25 procent korting op hun lidmaatschap tijdens de ‘Black Friday-actie’.

Steenhoven Country Club
Steenovens 89, Mol
Tel. +32(0)14 37 36 61
info@steenhoven.be
www.steenhoven.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.