Ondernemersnieuws

Sky Venue by Corsendonk Hotels: vergaderen met een panoramisch zicht op de Kempen

Gepubliceerd: 2 oktober 2023  |  Onderox editie: 234

Turnhout — Sky Venue by Corsendonk Hotels is een unieke nieuwe vergader- en eventlocatie die begin oktober de deuren opent in de Turnhoutse Turnovatoren. Vanop een hoogte van 70 meter kan je genieten van een indrukwekkend panoramisch zicht op de wijde omgeving.

Je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ voelen. Die sensatie overvalt je meteen als je vanop Sky Venue de omgeving bekijkt, met een uniek 360° zicht over Turnhout en omstreken. Bij helder weer kan je zelfs helemaal tot in Doel en Tilburg kijken. Zo voegde Corsendonk Hotels een wel erg bijzondere vergader- en eventlocatie toe aan haar aanbod. Uniek in haar soort, gevestigd op de 17de verdieping van de Turnovatoren.

TURNHOUTSE TROTS
Sky Venue telt vijf moduleerbare vergaderzalen waardoor de locatie geschikt is voor allerlei events en samenkomsten, zowel voor grote als kleine groepen. Met een stevige knipoog naar één van Turnhouts grootste trots: de speelkaart. Elke zaal verwijst namelijk naar het kaartendek. Zo kan je vergaderen in ‘King of Diamonds’ of ‘King of Clubs’, of als je ze combineert: in de ‘Kissing Kings’, verwijzend naar de twee kaarten die elkaar in het midden van een dek ontmoeten bij het openen van een nieuw kaartspel. In totaal kunnen hier events plaatsvinden voor bijna 200 personen. Van bedrijfsrecepties over businessmeetings tot zelfs complete teambuildings. Verder kunnen er allerlei gastronomische formules aangeboden worden waarbij er bijvoorbeeld een plaatsje gereserveerd wordt voor jullie bij Hert, het sterrenrestaurant dat de enige verdieping van de Turnovatoren bezet die nóg hoger ligt dan Sky Venue. Bij events in Sky Venue zelf kan er catering voorzien worden van het gerenommeerde Signature Catering van chef-kok Nicolas Nuyens. Hij won goud tijdens de Gault&Millau Event Catering Awards in de categorie ‘Event Catering Chef of the Year’.

LUXUEUS OVERNACHTEN
Sky Venue werkt nauw samen met hotel Corsendonk Turnova, dat vlakbij ligt. Op een wandelafstand van zeventig meter zelfs, exact dezelfde afstand die je met de lift moet overbruggen om Sky Venue te bereiken. In het hotel kan je na een productieve dag luxueus blijven overnachten en de volgende ochtend kan je er rijkelijk ontbijten. Alle hotelgasten kunnen ook genieten van de wellness van het hotel, met water paradise, sauna en infraroodsauna en relaxatieruimte. Voortaan zal er ook maandelijks een zondagbrunch georganiseerd worden in Sky Venue, zodat je ook via die weg kan genieten van het adembenemende zicht op de omgeving.

Corsendonk Hotels
Turnovatoren 17, Turnhout
info.turnova@corsendonkhotels.com
Tel. +32 (0)14 49 44 55
www.corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com/all-services/ meetings-turnova

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.