Ondernemersnieuws

SEBE: bekende fietsenzaak houdt uitverkoop

Gepubliceerd: 22 september 2022  |  Onderox editie: 223

Arendonk — Na 35 jaar tussen de fietsen en de fietsonderdelen gaat Arendonkenaar Pierre Segers met welverdiend pensioen. De komende maanden gelden er daarom in zijn winkel SEBE, aan de Wampenberg in Arendonk, fikse kortingen op de aanwezige stock.

Begin april 1987 opende Pierre Segers zijn eigen fi etsenzaak SEBE, langs de Wampenberg in Arendonk. In eerste instantie nog aan de overkant van de straat van waar de winkel nu is. 1,5 jaar later verhuisde de zaak naar de huidige locatie. “Ik ben eigenlijk elektricien van opleiding”, vertelt Pierre met de glimlach. “Maar daar was destijds weinig werk in en via de neef van mijn vrouw Linda leerde ik de stiel van fi etsenmaker kennen, hij had een eigen fi etsenzaak. Zo ben ik er ingerold. Destijds moest je daarvoor nog examen doen in Brussel, een opleiding bestond niet.” Als ‘selfmade man’ besloot Pierre al snel zijn eigen zaak op te starten: SEBE, een samentrekking van de eerste letters van zijn achternaam en die van zijn vrouw: Segers-Belmans. Pierre specialiseerde zich met zijn zaak altijd in kwalitatieve fi etsen en een goede service was altijd een topprioriteit. Hij werd al snel een vertrouwd gezicht bij heel wat Arendonkenaren, al kwamen ook veel vaste klanten uit één van de buurgemeentes. “Vanaf het eerste moment is de zaak goed beginnen draaien. Ik heb de job altijd met veel plezier gedaan en ook van het contact met de klanten heb ik altijd genoten, want dat hoort erbij.”

TROUWE KLANTEN
“Ik wil graag mijn vele vaste klanten bedanken voor hun jarenlange trouw en ook wel hun geduld”, benadrukt Pierre. “Ik heb de zaak altijd alleen gedaan en dat was niet altijd evident.” Op 1 november gaat Pierre offi cieel met pensioen. “Al blijft de winkel open tot de aanwezige stock is uitverkocht. En daarna blijf ik mijn klanten nog een tijdje verder helpen in mijn werkhuis.” En daarna? “Daar heb ik absoluut geen schrik voor”, zegt Pierre overtuigd. “Ik ga meer tijd hebben voor de familie en de kleinkinderen en we hebben nog wel een paar leuke plannen die uitgevoerd gaan worden. Er komen gewoon andere dingen op mijn pad.”

KORTINGEN OP VOLLEDIGE STOCK
Vanaf nu gelden er in de winkel kortingen van 50% op fietsen en regenkledij en 35% op alle accessoires en onderdelen (zolang de voorraad strekt, uiterlijk tot 31 augustus 2023).

SEBE
Wampenberg 170 - Arendonk
014/6709 91
info@sebe.be
www.sebe.be
Open: ma, wo, vr: 9 tot 19 uur,
Za: 9 tot 13 uur
Di, do, zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.