Ondernemersnieuws

Romence: kleding om je goed en zelfzeker in te voelen

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

Beerse — Romence is een trendy kledingwinkel voor dames en kinderen in het centrum van Beerse. Met een gepassioneerd team van medewerkers die je een handje helpen om kledij te vinden waar jij je goed in voelt.

Romence staat voor stijlvolle kleding om elke dag te dragen. De zaak van Hilde Martens bestaat intussen 27 jaar. “Onze troeven? Vriendelijkheid en eerlijkheid”, vertelt de zaakvoerster. “Onze belangrijkste maatstaf is dat mensen hier iets kopen waar ze zich goed en zelfzeker in voelen. Als iets niet bij jou past, gaan wij het niet proberen te verkopen. We merken dat onze klanten die eerlijkheid echt appreciëren. Ik heb bovendien een fantastisch team dat die waarden elke dag mee uitdraagt.” Een portie persoonlijk stijladvies dus om een leuke look te vinden.

UITBLINKEN IN DAMESBROEKEN
Romence biedt een ruime collectie aan damesbroeken. “Het is misschien wel het moeilijkste modeartikel dat er is, maar wij zijn er heel sterk in”, stelt Hilde. Binnen de collectie staat zitcomfort, kwaliteit en pasvorm centraal. “Met veel verschillende breedtematen zodat we voor zo goed als iedereen de juiste broek hebben. We staan erom bekend. Daar komen ze van behoorlijk ver voor naar hier.” De collectie omvat o.a. het Belgische Signe Nature. “Een merk met mooie vrouwelijke pasvormen dat uitblinkt in prijs-kwaliteit. Het is één van de merken die we bewust al jaren in huis hebben.” In de damesafdeling hangen er verder nog jurken, blouses, tops en andere kledij van o.a. Vila en Object in de rekken.

STOERE KINDERKLEDING
In de kinderafdeling is ‘Name It’ hofleverancier. “Een kwalitatief merk voor een betaalbare prijs”, zegt de zaakvoerster. “En het is kledij waarin je je kinderen naar school kan sturen, maar die wel stoer, tof en leuk is. Met de nodige kleurtjes bovendien.”

WEBSHOP EN SOCIALE MEDIA
In de winkel zelf kan je 6 dagen op 7 terecht en daarnaast is er de erg uitgebreide webshop waarop de hele collectie te vinden is. Parkeren kan vlak achter de zaak. Romence is ook erg actief op sociale media, met leuke zelfgemaakte en leerrijke filmpjes. Om die reden is de zaak voortaan maandag ietsje vroeger gesloten zodat Hilde en haar team in alle rust ook de online-fans kunnen bekoren. Via die sociale media blijf je trouwens makkelijk op de hoogte van de allernieuwste acties in de winkel. Zeker de moeite om in de gaten te houden!

Romence
Vrijwilligersstraat 10, Beerse
romence@skynet.be
www.romence.be
Open: Ma: 9 tot 13 uur
Di tot vr: 9 tot 18 uur
Za: 9 tot 17 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.