Ondernemersnieuws

Ria – Bodies & Stories: omdat elk lichaam uniek is en een verhaal heeft

Gepubliceerd: 2 oktober 2023  |  Onderox editie: 234

Malle – Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober zet Ria – Bodies & Stories uit Malle haar deuren ver open. En daar hebben ze een goede reden voor. Dat weekend toont het team niet alleen het ruime assortiment maar ook met veel trots hun gloednieuwe winkel. En dat het de moeite zal zijn. “Vier jaar na de overname van Lingerie Ria in 2019 volgt nu een aangepaste naam met een nieuw logo, een frisse website en dus ook een nieuwe winkel”, aldus Linda, één van de zaakvoersters.

Dat Lingerie Ria een begrip is in Malle en ver daarbuiten is een serieus understatement. Het was dan ook met heel veel goesting en enthousiasme dat Linda en dochter Lise in 2019 de winkel overnamen. Een hele uitdaging want niet veel later brak de pandemie uit. “Dat was even schrikken”, herinnert Linda zich nog goed. “De winkel moest een hele periode dicht. Maar het kwam helemaal goed. Doordat de mensen niet meer op reis konden of niet meer op café of restaurant, gunden ze zichzelf blijkbaar graag een extraatje. En dat hebben we gemerkt. Ongeveer een jaar na de overname voegde onze andere dochter Lore zich ook bij het team. Van een speciale start gesproken.” De dames leerden de stiel van Ria en ontdekten daarnaast de vele aspecten van het ondernemerschap. “Klopt”, gaat Linda verder. “Maar de winkel bleef grotendeels dezelfde. Ook het team is aan boord gebleven en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Ook verkopen we nog steeds dezelfde merken voor lingerie, badmode, nachtkleding, ondergoed en beenmode. Al hebben we wel enkele nieuwe merken toegevoegd en ons assortiment verder uitgebreid. Maar het vertrouwd karakter van Lingerie Ria is zeker overeind gebleven.”

VIER PIJLERS
Dat de passie voor het vak aanwezig is, mag blijken uit het concept ‘Bodies & Stories’, gebaseerd op vier pijlers. “Elk lichaam is uniek. Elk lichaam is mooi en heeft een verhaal. Vaak een positief verhaal, maar soms ook niet. Alleszins heeft een lichaam heel wat te vertellen en wij luisteren graag naar dat verhaal. Om vanuit dat verhaal op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing, uniek en speciaal voor jou,” aldus Linda. De vier pijlers van Bodies & Stories zijn: comfortabel, stijlvol, persoonlijk en vertrouwelijk. “Met comfortabel bedoelen we goede pasvormen, kwaliteit en duurzame stoffen. Daarnaast moet het stijlvol zijn, mooi en flatterend, volgens de laatste trends en mode. En omdat elk lichaam uniek is, is ons advies dat ook. Gepersonaliseerd en op maat. Zo stellen we je helemaal op je gemak, in een ongedwongen sfeer, zodat je je verhaal helemaal kan delen met ons.”

NIEUWE WINKEL
Die vier pijlers kan je dus zelf komen testen op zaterdag 14 en zondag 15 oktober, telkens van 9.30 tot 17 uur. “Toen deze opportuniteit zich voordeed en we de kans kregen om een nieuwe winkel, naast het bestaande pand, te openen hebben we niet getwijfeld. Van maandag 2 oktober tot zaterdag 7 oktober gaan we, na enkele maanden voorbereiding, eindelijk verhuizen. Die week blijft de winkel dicht. Vanaf maandag 9 oktober is iedereen opnieuw welkom om hun verhaal met ons te delen. Had ik al gezegd dat we staan te popelen?” 

OPENINGSWEEKEND 14 EN 15 OKTOBER

  • Goodiebag voor iedere betalende klant en bij aankoop vanaf 50 euro gratis pannenkoek in onze mobiele pannenkoekenwagen (tussen 13.30 en 16.30 uur).
  • Leuke attentie voor de kinderen.
  • Per aankoopschijf van 50 euro: een gratis kraslot met vele mooie prijzen te winnen: verblijf in één van de mooiste Vlaamse B&B’s, waardebon van 250 euro van onze winkel, prachtige strandtassen, gratis lingeriesetjes en andere artikelen uit onze winkel, talrijke waardebons,… (Deze actie loopt tot 31 december 2023).

Ria – Bodies & Stories
Antwerpsesteenweg 278A, Westmalle
Tel. +32 (0)3 312 00 97
info@bodiesandstories.be
www.ria-bodiesandstories.be
Open: ma: 13 tot 18 uur
Di tot vr: 9.30 tot 18 uur
Za: 9.30 tot 17 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.