Ondernemersnieuws

Reusel maakt zich op voor komst van exclusieve kledingwinkel Nice

Gepubliceerd: 15 december 2021  |  Onderox editie: 215

Reusel — Op zaterdag 22 januari 2022 opent kledingwinkel Nice de deuren langs het marktplein van Reusel. De zaak is het geesteskindje van onderneemster Nathalie van Herck-Sol. In haar nieuwe winkel combineert ze een heleboel exclusieve merken, zowel voor kinderen als volwassenen. Met naast kleding ook een heleboel accessoires.

“Het idee voor de winkel ontstond tijdens de coronaperiode”, vertelt Nathalie, die woont in Arendonk, maar afkomstig is uit Reusel. “Mijn man is stukadoor en dus vaak weg. Ik voelde me toen heel eenzaam en wou niet zomaar thuis blijven zitten. Ik zocht dus een fijn project. Toen ben ik gaan nadenken over wat Reusel nog mist. De conclusie was duidelijk: een kledingwinkel met exclusieve merken, voor het hele gezin. Ik heb altijd veel interesse gehad in mode en er is gewoon heel weinig hier in de buurt. Want mensen willen, nu meer dan ooit, terug naar de winkel gaan. Een praatje maken, de stoffen voelen. Ik heb het met mijn man besproken en enkele dagen later hadden we dit pand gevonden.”

STOER MET EEN VLEUGJE BLINGBLING
Het pand is gelegen langs het marktplein van Reusel. De laatste 12 jaar stond het leeg, voordien huisde er een drogisterij in. Wie voor de zaak staat, ziet het nauwelijks, maar binnen er is ruimte voor zo’n 200 m² winkeloppervlakte. Momenteel wordt er druk gewerkt om alles klaar te krijgen tegen half januari. “Het wordt een winkel met een stoere uitstraling, maar hier en daar ook wat blingbling”, verklapt Nathalie alvast. “Met een eigen koffiehoekje en een interieur met als basiskleuren zilver, wit, goud en zwart. In de etalage plaatsen we bewust geen paspoppen, maar wel een groot digitaal scherm waarop je onze collectie voorbij ziet komen.” Binnenkort wordt de markt van Reusel helemaal vernieuwd. Zo wil de gemeente zich nog meer profileren als toeristische toplocatie. Daarbij zullen er ook nieuwe winkels, appartementen en horeca voorzien worden. De werken starten in 2022. Het is een plaatje waarbinnen de nieuwe zaak van Nathalie perfect past.

EXCLUSIEVE MERKEN
Nice biedt kledij aan voor heren en dames en voor kinderen vanaf 4 jaar. De collectie bevat een heleboel exclusieve merken die je bijna nergens anders kan vinden in de ruime omgeving. Nathalie reisde er de voorbije periode speciaal voor naar Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Zandvoort, Veldhoven en Breda. “Ik had heel specifieke merken in mijn hoofd. Mijn eigen favorieten onder andere, en die van mijn kinderen. Het is een hele opgave geweest om hen allemaal te overtuigen van ons project, maar het is gelukt.” Elk merk brengt ook haar eigen accessoires mee naar de nieuwe winkel. “Schoenen, riemen, juwelen, handtassen, sjaaltjes, reiskoffers, parfum, handdoeken, kleine kraamcadeautjes,… We halen bewust alles van die merken in huis. Belgische dames lopen er bijvoorbeeld altijd heel erg mooi bij. Als ze een nieuwe jas kopen, willen ze daar het liefst ook bijpassende schoenen en een handtas bij. Hier kan dat perfect.”

NINA EN CELINA
Op zaterdag 22 januari 2022 gaan de deuren open. “Op onze huwelijksverjaardag”, straalt Nathalie. “Dat wordt één groot feest.” En de naam ‘Nice’, hoe is die ontstaan? “Het is een samenvoegsel van de eerste letters van Nina en Celina, onze dochters. ‘Nice’ is een populair woord dat vaak gebruikt wordt. Het is kort en krachtig en heeft die knipoog naar mijn eigen gezin. Ideaal dus!”

GESCHENKBONNEN
Op de opening van de winkel is het nog enkele weken wachten, maar wie nog op zoek is naar een leuk kerst- of eindejaarscadeau kan wel al een geschenkbon kopen voor de nieuwe winkel. Meer info via: +31 630 64 13 67 en info@niceshop.nl.

ONDEROX ACTIE
Om de opening van de winkel te vieren, krijgt iedereen die de eerste weken iets koopt in de winkel met de vermelding ‘Onderox-actie’ 10% korting. Actie geldig tot en met eind februari 2022.

Nice
Markt 14, Reusel
Tel. +31 630 64 13 67
info@niceshop.nl
www.niceshop.nl
Open: Ma: 13 tot 18 uur
Di tot vr: 9.30 tot 18 uur
Za: 9.30 tot 17 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.