Ondernemersnieuws

Renox BV: zorgeloos en stressvrij verbouwen en renoveren

Gepubliceerd: 24 maart 2023  |  Onderox editie: 229

Arendonk – Eén aanspreekpunt, dat was de basisgedachte van Jelle Blockx toen hij bijna tien jaar geleden Renox BV uit de grond stampte. Verbouwen en renoveren is vaak een ingewikkeld project waarbij diverse partijen betrokken zijn. Dan is het een hele geruststelling als je weet dat de uitvoering van je verbouwing centraal wordt gestuurd. Die rol neemt Renox BV met plezier uit handen zodat jij zorgeloos en zonder stress de verbouwing tegemoet kan zien.

Verbouwen en renoveren is de laatste tijd niet weg te slaan uit het nieuws. Stijgende (energie)prijzen, de renovatieverplichting, de asbestinventaris, MijnVerbouwpremie,… En dan spreken we nog niet over een architect, een EPB-verslaggever, een stabiliteitsingenieur, een veiligheidscoördinator,... Je zou van minder moedeloos worden als je voor een grotere renovatie of verbouwing staat. “Het is daar waar wij het verschil willen maken”, vertelt zaakvoerder Jelle. “Het is voor een particuliere klant niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Die zorg nemen wij graag over. Met Renox BV heeft hij één aanspreekpunt voor de ganse totaalrenovatie, sleutel-op-de-deur. Dat wil dus zeggen dat we het volledige project overnemen, van A tot Z, van ruwbouw tot schilderwerken. Zo kan de klant op beide oren slapen.” In 2024 blaast Renox BV tien kaarsjes uit. Dat maakt dat ze al kunnen terugkijken op vele mooie projecten. “Als ik in Arendonk en omstreken even rondkijk, zie ik veel van onze realisaties”, gaat Jelle verder. “Dat stemt me trots, maar ook dankbaar dat we zo dicht mogelijk bij huis kunnen en mogen werken. Dat maakt het voor onze medewerkers ook interessant.”

FAMILIAAL KARAKTER
Renox BV telt op dit moment, naast zaakvoerder Jelle, reeds zes collega’s. “Daarnaast werken we met heel wat vaste onderaannemers. Dat maakt dat we elke dag vaak met elf à twaalf personen voor onze projecten aan het werk zijn. Dat zorgt voor een familiale sfeer. We kennen elkaar door en door. En we kennen ook onze klanten erg goed. Neem nu onze Office Manager Jackie. Zij onderhoudt elke dag de relaties met de klanten, wat mij de tijd geeft om ter plaatse de verschillende verbouwingen van dichtbij op te volgen.” Die verbouwingen kunnen erg uiteenlopend zijn. Maar door de jarenlange ervaring van Jelle weet hij met elk project wel raad. “In hoofdzaak doen we totaalverbouwingen voor particulieren. Sleutel-op-de-deur dus, tot en met de finale oplevering. Ook als er structurele aanpassingen nodig zijn, staan wij paraat. Maar je kan ons zeker ook contacteren voor een makeover van je badkamer of keuken, of voor de inrichting van je zolder als slaap- of hobbykamer”, aldus de zaakvoerder. “Moet het nog gezegd dat een gerenoveerde woning vanaf dag één zichtbaar is op je energiefactuur? Daarnaast zorgt een lagere EPC-waarde ook meteen voor een hogere verkoopwaarde. Die investering verdient zichzelf dus steeds terug, en eerder vroeg dan laat”, besluit Jelle.

Renox BV
Hoge Mauw 1310, Arendonk
Tel. +32 (0)14 72 62 42
info@renoxbv.be
www.renoxbv.be
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.