Ondernemersnieuws

Renox BV: je badkamer verbouwen in vertrouwen

Gepubliceerd: 25 mei 2023  |  Onderox editie: 231

Arendonk – Verbouwen en renoveren is vaak een ingewikkeld project waarbij diverse partijen betrokken zijn. Dan is het een hele geruststelling als je weet dat de uitvoering van je verbouwing centraal wordt gestuurd. Die rol neemt Renox uit Arendonk met plezier uit handen zodat jij zorgeloos en zonder stress de verbouwing tegemoet kan zien. Zo wordt bijvoorbeeld een totale renovatie van je badkamer uitgevoerd binnen veertien dagen. En geen dag langer.

De verbouwing van je badkamer is niet altijd een pretje. Niet alleen is het erg onpraktisch, maar je hebt vaak ook contacten met verschillende aannemers en leveranciers. Denk maar aan het uitbreken van je oude badkamer, het kiezen van de nieuwe vloer, nieuwe meubelen en verwarmingstoestellen. Hoe pas je dat mooi in elkaar? Heel eenvoudig. Met Renox uit Arendonk. “Voor ons is het erg belangrijk dat onze klant slechts één aanspreekpunt heeft”, aldus zaakvoerder Jelle Blockx. “Dit wil zeggen dat we het volledig project overnemen, van A tot Z. Op die manier wordt het ongemak voor de klant tot een minimum herleid en is hij zeker van de juiste uitvoering, binnen het afgesproken budget en termijn.” Als klant van Renox kies je bij de leveranciers eerst alles wat je nodig hebt: vloer, tegels, sanitaire toestellen, badkamermeubilair en desgewenst ook schilderwerken en verlichting. Vanaf dan is het aan Jelle en zijn team. Zij nemen het project over en werken dit in drie stappen verder af. “We starten uiteraard met de afbraak. Dat doen we tot op de ruwbouw. Dus we maken je badkamer helemaal ‘leeg’. Indien nodig doen we ook de nodige breekwerken aan muren. Daarna starten we met het aanpassen van elektriciteit en leidingen. En dan volgt de opbouw. Nieuwe chape en bepleistering, nieuwe tegels en vloer, installatie en aansluiting van je nieuwe toestellen en meubilair. We garanderen dit binnen de veertien dagen”, aldus Jelle.

JARENLANGE ERVARING
Renox BV bestaat in 2024 tien jaar en telt op dit moment, naast zaakvoerder Jelle, zes collega’s. “Daarnaast werken we met heel wat vaste onderaannemers. Het maakt dat we vaak met elf à twaalf personen aan het werk zijn. Dit zorgt voor een familiale sfeer en een persoonlijk contact met onze klanten. Onze Office Manager Jackie onderhoudt bijvoorbeeld dagelijks de relaties met de klanten. Zelf ben ik dan vaak ter plaatse om de verschillende verbouwingen van kortbij op te volgen. Dat maakt dat we erg bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat vinden we belangrijk.” Renox BV doet in hoofdzaak totaalverbouwingen voor particulieren. Sleutel-op-de-deur dus, tot en met de finale oplevering, ook als er structurele aanpassingen nodig zijn. Die verbouwingen kunnen vrij divers zijn. Van je interieur tot je badkamer, van je keuken tot je zolder. Hiervoor werkt Renox samen met diverse onderaannemers uit de regio. “We vinden het belangrijk dat we zo vaak dichtbij huis kunnen en mogen werken. Dat maakt het voor mij, maar zeker ook voor onze medewerkers erg interessant.”

PERSONEEL GEZOCHT
Door aanhoudende groei is Renox BV steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde werkkrachten. Geïnteresseerden mogen zich steeds melden via onderstaande gegevens. 

Renox BV
Hoge Mauw 1310, Arendonk
Tel. +32 (0)14 72 62 42
info@renoxbv.be
www.renoxbv.be
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.