Ondernemersnieuws

Renox bestaat 10 jaar

Gepubliceerd: 31 mei 2024  |  Onderox editie: 242

Arendonk — Verbouwen en renoveren zonder stress, daar zorgt Renox intussen al tien jaar voor. Een feestelijk moment dus voor zaakvoerder Jelle Blockx en zijn team. “Een woordje van dank is zeker op zijn plaats. Voor ons personeel, onze onderaannemers, onze leveranciers en uiteraard onze trouwe klanten.”

Het Arendonkse Renox voert hoofdzakelijk totaalrenovaties uit voor particulieren. Daarbij hoeven ze niet je volledige huis onder handen te nemen, net zo goed schakel je het team in voor een badkamerrenovatie of de vernieuwing van je keuken. “Essentieel is dat je één vast aanspreekpunt hebt voor alle werkzaamheden”, legt zaakvoerder Jelle Blockx uit. “Zo nemen we alle stress weg. Wij nemen alles over, van de ruwbouw tot en met de technieken en de eindafwerking.” De totaalcoördinatie doet Jelle als zaakvoerder telkens zelf. “Voor veel mensen betekent verbouwen en renoveren toch ook heel wat stress, dat willen wij voorkomen.” Als klant van Renox kies je bij de leveranciers eerst alles wat je nodig hebt: vloer, tegels, toestellen, meubilair en desgewenst ook schilderwerken en verlichting. Vanaf dan is het aan Jelle en zijn team. “Wij garanderen de juiste uitvoering, binnen het afgesproken budget en volgens de vooropgestelde planning.” Office manager Jackie onderhoudt elke dag de relaties met de klanten, Jelle is zelf regelmatig ter plaatse te vinden om de verbouwingen van dichtbij op te volgen. “Bereikbaarheid en een vlot contact met de klanten is essentieel voor ons.”

FEESTJAAR
Het is intussen tien jaar geleden dat hij Renox oprichtte. “In eerste instantie ging ik met mijn camionette de baan op om allerlei karweitjes uit te voeren in de bouwsector”, herinner Jelle zich. “Daarna heb ik dan mijn eigen team uitgebouwd en me zelf toegelegd op de coördinatie en het contact met de klanten.” “Ons tiende jubileum is een mooi moment om iedereen even te bedanken”, stelt Jelle. “Ons personeel, onze onderaannemers, onze leveranciers en onze trouwe klanten. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.”

TROTS OP HUN REALISATIES
“En we willen nog lang op deze manier verder doen”, klinkt het. “We merken dat klanten uit de beginperiode terug bij ons aankloppen om bijkomende renovaties uit te laten voeren en dat er ook steeds meer mensen via mond-tot-mondreclame de weg naar ons vinden. We werken vooral in Arendonk en omstreken en dat is fijn om dat te kunnen doen. We hebben hier in de buurt al prachtige projecten mogen realiseren waar we heel trots op zijn.”

Renox
Hoge Mauw 1310, Arendonk
Tel. +32 (0)14 72 62 42
info@renoxbv.be
www.renoxbv.be
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.