Ondernemersnieuws

Recreatiedomein Keiheuvel: logeren in gloednieuwe luxe-safaritenten met eigen douche

Gepubliceerd: 29 juni 2021  |  Onderox editie: 210

Balen — De glampingliefhebbers kunnen sinds kort hun hartje helemaal ophalen in Recreatiedomein Keiheuvel in Balen. Sinds begin mei staan er twee luxueuze safaritenten opgesteld waar je telkens met zes personen in kan verblijven. Compleet met een eigen toilet en douche, een ingerichte keuken en zelfs een gezellig woonkamertje.

Op vakantie in je eigen bubbel, veel mensen hebben er intussen de geneugten van ontdekt. Een leuke nieuwe optie: een glampingverblijf in Recreatiedomein Keiheuvel in Balen. Daar staan voortaan twee safaritenten opgesteld, telkens voor maximaal zes personen. Geen campingdrukte dus, wel een luxueus verblijf dat tussen de bomen staat verscholen. Met een picknickbank buiten en je eigen douche en toilet binnen.

MET ZICHT OP DE SPEELTUIN
Van aan de tent zie je de speeltuin van het domein, erg leuk voor gezinnen met jonge kinderen. De grote speelweide tussenin zorgt ervoor dat je toch rustig zit en de nodige privacy hebt. Een bijkomend voordeel: als ’s avonds de dagbezoekers weg zijn, is de speeltuin lekker voor jullie alleen. Verder zal ook de kinderboerderij punten scoren bij de allerjongsten en kan je, voor een kleine meerprijs, samen gaan gocarten, trampolinespringen of minigolfen. Geen klassieke minigolf hier, wel een adventure variant, iets avontuurlijker dan gewoonlijk. De baan werd recent nog volledig vernieuwd.

VERWENPAKKETTEN
Gebruik je de volledig ingerichte keuken van je safaritent liever niet altijd? Dan kan je rustig een ontbijtpakket, een picknickzak of een tapaspakket aan de tent laten afleveren. Klaargemaakt door een horecazaak uit de buurt. De safaritenten zijn de nieuwe buren van de twee trekkershutten die al op het domein aanwezig waren. Daar stel je het met iets minder luxe, je deelt bijvoorbeeld de douche en het toilet met de andere trekkershut, maar vindt er wel veel rust en alle nodige basisvoorzieningen (zoals een fornuis) om je avontuurlijke vakantie helemaal mee vorm te geven. Per hut kunnen vier personen verblijven. Ook fietsliefhebbers kunnen logeren op ‘Glamping Keiheuvel’. Zij hebben de mogelijkheid om hun tweewieler te huren, ook tandems trouwens, en zo de omgeving te verkennen. Limburg ligt bijvoorbeeld vlakbij. De natuur van de Keiheuvel en zijn omgeving is dan weer ideaal voor wandelaars, binnen het domein loopt ook de Keimannetjeswandeling, op maat voor kinderen vanaf 4 jaar. Of kom langs voor de Keiheuvelwandeling, verkozen tot wandeling van het jaar, die hier zijn start kent.

Je verblijf boeken kan via www.keiheuvel.be. 

Recreatiedomein Keiheuvel
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 14 - 2490 Balen
info@keiheuvel.be
www.keiheuvel.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.