Ondernemersnieuws

RB Zelfbouw begeleidt particulieren, nu ook vanuit Limburg

Gepubliceerd: 3 juni 2024  |  Onderox editie: 242

Arendonk/Pelt — RB Zelfbouw heeft een nieuwe vestiging geopend in het Limburgse Pelt. Het bedrijf is al langer actief in Limburg, maar werkte daarbij tot nog toe telkens vanuit Arendonk. “Dat is logistiek niet altijd interessant”, legt Senne Goris van RB Zelfbouw uit. “Klanten moesten we ook telkens ontvangen in Arendonk. Als je dan vanuit pakweg Bilzen moet komen, is dat toch een grote drempel. Nu we een nieuwe vestiging hebben in Pelt is dat voor klanten een groot voordeel.”

“De uitbreiding naar Limburg is een volgende belangrijke stap in een duurzaam groeitraject”, vertelt Senne Goris van RB Zelfbouw. “In Limburg ligt voor ons nog een grote afzetmarkt. Er wordt veel gebouwd en verbouwd en met de hoge prijzen van bouwmaterialen zijn veel mensen er op zoek naar de mogelijkheid om te besparen op hun eindfactuur. En dat doe je best niet door te besparen op kwaliteit. De grootste kost blijven de werkuren. Daarom kunnen wij mensen helpen om, met de juiste begeleiding, zelf aan de slag te gaan en zo die kosten te drukken. Want er zijn heel wat technieken die je prima zelf kan installeren als je daarbij goed begeleid wordt. Mocht je als klant toch twijfelen, dan kan je beroep doen op onze techniekers om bepaalde installaties over te nemen.”

GESLAAGDE FORMULE
“Bij RB Zelfbouw vinden we het belangrijk om van bij het begin een persoonlijk contact te onderhouden met de klant”, klinkt het. “Door ook aanwezig te zijn in de nieuwe showroom in Pelt staan we letterlijk dichter bij de klant. Zelfbouwers appreciëren die persoonlijke aanpak enorm, onder meer omdat veel mensen niet bekend zijn in de wereld van technieken. Het is belangrijk om hen mee te nemen in het bouwproces en die technieken toegankelijk en laagdrempelig te maken. De formule die we in Arendonk toepassen vertalen we nu naar de nieuwe vestiging. We kiezen dus voor dezelfde aanpak, installaties en begeleiding.”

DUURZAME TECHNIEKEN
“Het veranderende klimaat en de strenge energienormen vereisen van bouwers stevige investeringen. Het is dus als klant belangrijk om de juiste keuzes te maken. Aangezien we een erg breed aanbod hebben, kunnen we goed advies geven omtrent het energetische verhaal en de mensen helpen om de juiste technieken te kiezen voor hun specifieke situatie.”

EXPERTISE THEO BOONS GROEP
RB Zelfbouw maakt sinds 2018 deel uit van de Theo Boons Groep en kan zo rekenen op een grote expertise op het vlak van sanitair, verwarming en hernieuwbare energie. Alle bedrijven binnen de groep bieden een antwoord op een specifieke nood op de markt. Dat maakt dat ze samen een totaalaanbod kunnen leveren, van geothermie en zonnepanelen tot het plaatsen van badkamers. Eind 2022 kwam ook de Limburgse HVAC-specialist Cevek mee aan boord. Hun vestiging in Pelt wordt momenteel volledig vernieuwd en zal voortaan ook RB Zelfbouw mee huisvesten. Op 7 en 8 september houden we samen met Cevek ons openingsweekend, waar uiteraard iedereen welkom is!

RB Zelfbouw
Hoge Mauw 1400, Arendonk
Tel. +32 (0)14 94 69 59
info@rbzelfbouw.be
www.rbzelfbouw.be

Showroom Pelt
Emiel Vliegberghlaan 12, Pelt
Tel. +32 (0)11 36 60 69

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.