Ondernemersnieuws

RaamSelect neemt vernieuwde toonzaal in gebruik

Gepubliceerd: 25 mei 2023  |  Onderox editie: 231

Rijkevorsel — Voor RaamSelect in Rijkevorsel is er een nieuw hoofdstuk aangebroken. De specialist in buitenschrijnwerk zorgde eind april voor een feestelijke opening van de vernieuwde toonzaal langs de Merksplassesteenweg. “Wij bieden zowel PVC, aluminium als hout aan”, legt zaakvoerder Stijn Hoskens uit. “Hier kan je komen vergelijken en krijgt iedereen objectief advies.”

De toonzaal van RaamSelect werd aan een totaalrenovatie onderworpen. “We hebben de indeling volledig veranderd waarbij we veel meer natuurlijk licht hebben toegelaten”, vertelt zaakvoerder Stijn Hoskens. “We toonden voordien al veel van ons aanbod, maar nu heeft alles meer ruimte gekregen. Daarnaast is alles volledig opgefrist en aangepast aan de huidige tijden. We hebben bewust ook met enkele groene elementen gewerkt om het geheel nog aangenamer te maken.”

PVC, HOUT EN ALUMINIUM
Je kan hier langskomen voor alle denkbare soorten buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten, veranda’s,… “Waarbij we zowel in PVC, aluminium als hout kunnen aanbieden. Daarmee zijn we een grote uitzondering in onze sector. Het is meteen ook een sterk punt omdat we altijd objectief advies kunnen bieden en de voor- en nadelen goed kunnen bespreken. Je kan als klant ook kiezen voor een combinatie van materialen. Moderne ramen in PVC bijvoorbeeld met houten buitendeuren en een houten poort. Wij kunnen dat allemaal aanbieden. Je hebt zo maar één aanspreekpunt nodig en onze ploeg kan de plaatsing volledig uitvoeren. Zo bespaar je weer heel wat op verplaatsingskosten.”

EIGEN ATELIER
Alles wordt hier in het eigen atelier geproduceerd, vlak achter de nieuwe toonzaal. Met een uitgebreid machinepark, dat volledig mee is met de nieuwste technieken en door ervaren vakmensen die hier elke dag aan de slag gaan. RaamSelect heeft daarnaast ook haar eigen plaatsingsploegen die alles tot in de puntjes afwerken. Bij de plaatsing van veranda’s doet de zaak beroep op de diensten van zusterbedrijf RDK, die dan o.a. de fundering voor hun rekening nemen.

30 JAAR ERVARING
Intussen bestaat RaamSelect al meer dan 30 jaar. Het is een onderdeel van bouwgroep RDK, die hier als buren op dezelfde site huizen. Maar RaamSelect werkt dus ook volledig onafhankelijk, zowel voor particulieren als andere firma’s, en is actief in de hele provincie Antwerpen. Het team bestaat momenteel uit zo’n 55 personen, maar is nog op zoek naar extra werkkrachten. Zo is er momenteel nog plaats voor schrijnwerkers voor in het atelier en voor plaatsers. Wie interesse heeft, kan zich melden via onderstaande contactgegevens.

Op de website van RaamSelect vind je al heel wat inspiratie. In navolging van de toonzaal in Rijkevorsel werd ook die website recent in een gloednieuw jasje gestoken.

RaamSelect
Merksplassesteenweg 18, Rijkevorsel
Tel. +32 (0)3 340 29 20
info@raamselect.be
www.raamselect.be
Open: ma tot vr: 10 tot 17 uur
Za: 13.30 tot 17 uur
Zo gesloten
Of op afspraak

Foto's gemaakt door Romi Vosters

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.