Ondernemersnieuws

Oro Renovaties: jarenlange ervaring gebundeld in gouden formule

Gepubliceerd: 2 oktober 2023  |  Onderox editie: 234

Turnhout — Dave Meeus was jarenlang de drijvende kracht achter Meeus Schilderwerken. Maar de liefde voor het vak van de renovaties deed hem een tweetal jaar geleden beslissen om Oro Renovaties op te richten. “Al bieden we bij totaalrenovaties uiteraard nog altijd schilderwerken aan”, aldus de zaakvoerder.

Aan het bedrijventerrein Everdongen in Turnhout vind je het kantoor en het magazijn van Oro Renovaties, het jongste geesteskind van Dave Meeus. “Toen we nog onder de vlag van Meeus Schilderwerken werkten, deden we af en toe al kleinere renovaties”, begint Dave zijn verhaal. “Vele jaren heb ik samen met mijn vader kleine en grotere verbouwingen gedaan. Dus de liefde voor het vak was zeker aanwezig, al ben ik er alles samen toch een tiental jaar uit geweest. Maar toen Stephan mijn pad kruiste, onze werfleider en helemaal mee met de allernieuwste technieken, moest ik niet lang nadenken. Hij was de missing link in het verhaal en Oro Renovaties was geboren.” Met Oro verwijst het bedrijf naar de gouden kleur. Die vind je niet alleen terug in het logo maar ook in de kwaliteit van het werk. “Klopt helemaal. We gaan altijd voor goud. De kwaliteit moet dus helemaal in orde zijn. Daarop doen we geen toegevingen. Bovendien gaan we ook voor de gouden formule: één aanspreekpunt, een sterke opvolging van A tot Z, geen verrassingen en een duidelijke communicatie.”

BADKAMERRENOVATIES
De grootste troef van Oro Renovaties is dus zonder meer dat je slechts met één aanspreekpunt werkt. Zeker binnen de grote totaalrenovaties is dat erg belangrijk. “Niet alleen voor de architecten waarmee we samenwerken is dat erg handig, maar uiteraard vooral voor onze klanten”, aldus Dave. “Want we doen echt alles van A tot Z. Hiermee ontzorgen we de klant enorm. Gedaan met de vele telefoontjes en mails, geen gepuzzel meer met de planning. Dat nemen we allemaal over. Van afbraak, over metselwerken, tot alle soorten verwarming en sanitair. Voor elk onderdeel hebben we de nodige expertise of werken we samen met betrouwbare partners. En last but not least, we ruimen alles netjes op. Zelfs die zorg nemen we weg”, glimlacht de zaakvoerder. Toch zijn het niet enkel de grote renovaties waarvoor je Oro Renovaties mag bellen. Heeft je badkamer een nieuwe look nodig? Wil je eindelijk die zolder helemaal in orde maken? Kortom, voor elke verbouwing staat het team van Dave helemaal paraat. “Alles start uiteraard met een mooi ontwerp. Dat omzetten in een knappe uitvoering, waarbij kwaliteit en ambacht centraal staat, daar gaan we voor. Steeds met de glimlach.”

PERSONEEL GEZOCHT
Hoewel Oro Renovaties nog een erg jong bedrijf is, blijven ze steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. “Aangenaam werk in een opperbeste sfeer, in eigen regio, dat is het aanbod. Geïnteresseerd? Laat het ons snel weten.” 

Oro Renovaties
Everdongenlaan 7 1A, Turnhout
Tel. +32 (0)496 47 04 64
info@ororenovaties.be
www.ororenovaties.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.