Ondernemersnieuws

Optiek Peeters: focus op kwaliteit en vakkennis

Gepubliceerd: 28 september 2021  |  Onderox editie: 212

Turnhout — Optiek Peeters is een gevestigde waarde in de regio Turnhout. In de familiezaak staat een team van vakspecialisten klaar om een optimaal kijkcomfort te garanderen: van een professionele oogmeting in de winkel tot de afwerking van de brillen in eigen atelier. Ook contactlensaanpassingen en Low Vision behoren tot de specialiteiten van het huis.

André Peeters richtte de familiezaak op in 1961. Sinds 1991 staat Luc Peeters samen met zijn vrouw Greet en zijn zus Rita in voor de dagelijkse leiding. Intussen zijn hier ook de derde generatie opticiens en optometristen aan het werk: Mieke en Sarah. Het team staat garant voor een vlotte service en een optimale nazorg. “We streven naar het beste kijkcomfort”, vertellen Luc en Greet. “Alles begint bij een correcte oogmeting: een absolute must die de basis vormt van een beter zicht. Die oogmetingen kunnen we zelf doen, natuurlijk ben je ook welkom met een voorschrift van de oogarts.”

KWALITEIT UIT EIGEN ATELIER
De familiezaak biedt een ruime keuze aan modieuze, kwalitatieve brillen en zonnebrillen aan. De glazen worden in eigen atelier geslepen. “De meeste herstellingen worden ook hier gedaan. Zo kunnen we een perfecte service bieden.”

YUNIKU, UNIEK IN DE REGIO TURNHOUT
Optiek Peeters is pionier op het vlak van hoogtechnologisch maatwerk. Na het maken van een 3D-scan van het gelaat worden het montuur en de glazen volledig op maat gemaakt. Het montuur wordt geprint en geleverd in een kleur naar keuze.

CONTACTLENZEN
Het team is verder gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen. Je kan ook een all-in-lensabonnement nemen waarbij je voor een vast bedrag per maand — voor lenzen, vloeistoffen en controles — zorgeloos contactlenzen kan dragen.

LOW VISION
Binnen het team heeft Sarah zich extra gespecialiseerd in slechtziendheid, de zogenaamde Low Vision. Zij zoekt samen met jou naar het beste hulpmiddel om je een zo goed mogelijk zicht te geven. Bel gerust voor een afspraak met Sarah.

AUDIOLOGIE
Hoe is het met je gehoor? Wist je dat je bij onze audioloog Nicholas altijd een afspraak kan maken voor een vrijblijvende gehoortest?

FEESTELIJK OPENDEURWEEKEND
Optiek Peeters bestaat dit jaar 60 jaar. Dat wordt gevierd met een feestelijk opendeurweekend. Hou alvast 19, 20 en 21 november 2021 vrij. Dan pakken we weer uit met de nieuwste collectie van Theo.

Optiek Peeters
Oude Vaartstraat 23 - 2300 Turnhout
Tel. +32 (0)14 43 87 88
info@optiekpeeters.be
www.optiekpeeters.be
Open: Ma tot vr: 9 tot 12.30 en 13.15 tot 18 uur
Za: 9 tot 16 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.