Ondernemersnieuws

Optiek Mariline, een helpende hand in de zoektocht naar de perfecte bril

Gepubliceerd: 24 mei 2022  |  Onderox editie: 220

Mariline helpt in haar Optiek Mariline elke dag haar klanten bij de zoektocht naar een nieuwe bril, een modieuze zonnebril, een trendy kinderbril of de juiste contactlenzen. Met een aanbod in alle stijlen en een ruim assortiment aan bijzondere modellen. “Begeleiding en een persoonlijke aanpak zijn cruciaal voor mij”, benadrukt de zaakvoerster.

Onderox Magazine bestaat twintig jaar, Optiek Mariline blaast dit jaar twee kaarsjes uit. Al is zaakvoerster Mariline al langer actief in de sector. Zo werkte ze al meerdere jaren in een optiekzaak in Antwerpen. “Maar het begon te kriebelen om zelf een zaak te starten”, vertelt de onderneemster, die zelf afkomstig is van Beerse. Zowel voor als achter de schermen houdt zij de touwtjes in handen. Alle montages en herstellingen gebeuren bijvoorbeeld in het eigen atelier, dat uitgerust is met de allernieuwste apparatuur.

OOK BIJZONDERE MODELLEN
Ook de collectie wordt volledig door Mariline bepaald. Daarbij put ze zowel uit het aanbod van bekende als van minder bekende kwalitatieve merken. In alle stijlen, zowel klassiek als eigentijds. “Daarnaast zorg ik altijd voor een ruim aanbod aan iets specialere modellen”, vertelt Mariline nog. “Subtiele ontwerpdetails kunnen soms tot prachtige monturen leiden.” De zaak heeft ook een mooi assortiment aan kinderbrillen in huis.

LICHT EN STERK
Ook het merk Lindberg is goed vertegenwoordigd. “Omdat we die brillen helemaal ‘custom made’ kunnen maken, perfect zoals de klant ‘m wil, tot in de kleinste details. Bovendien zijn het volledig handgemaakte brillen die uit titanium bestaan en dus tegelijk heel licht én heel sterk zijn.” Bij de collectie zonnebrillen vind je hier onder meer merken als Gucci, Tom Ford, Chloé, Serengeti, Saint Laurent, Ray Ban en Komono. Ook hier zorgde Mariline voor een stijlvol en kwalitatief assortiment, zowel in traditionele zonnebrillen als in zonnebrillen op sterkte.

OP MAAT VAN JOUW GEZICHT
“De juiste begeleiding en een persoonlijke aanpak zijn cruciaal voor mij”, benadrukt Mariline. “Ik help klanten om de mooiste monturen uit te kiezen die bij hen passen. Ik volg uiteraard de nieuwste trends, maar een bril moet in de eerste plaats passen bij de vorm van je gezicht. Zo zijn meer hoekige monturen en iets zwaardere modellen momenteel weer ‘in’, maar je vindt binnen alle collecties nog steeds ronde en fijnere monturen. De juiste bril moet bij de juiste persoon passen. Ik probeer telkens ook eens een model te tonen waar je in eerste instantie zelf niet aan zou denken, maar waar je wel aangenaam door verrast kan worden.”

GRATIS OOGMETING
Als gediplomeerd optometriste kan Mariline ook gedetailleerde oogmetingen uitvoeren. Die service is volledig gratis en gebeurt in de zaak met één van de toestellen van het topmerk Zeiss. Voor de contactlenzen werkt Optiek Mariline samen met LensOnline. “Zo kunnen we altijd een goed tarief aanbieden aan de klanten”, stelt de zaakvoerster. Ook voor lenscontrole of het aankopen van multifocale lenzen kan je in de winkel terecht. Spring gewoon eens binnen of maak een afspraak via onderstaande gegevens.

Optiek Mariline
Rechtestraat 67, Lille
Tel. +32 (0)14 30 48 68
info@optiekmariline.be
www.optiekmariline.be
Open: di, do, vr: 10 tot 13 en 13.30 tot 18 uur
Wo: 10 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.