Ondernemersnieuws

Nooz: schenk dit eindejaar 100% quality time en ongekend privé genieten

Gepubliceerd: 16 december 2022  |  Onderox editie: 226

‘Noozen’ is een begrip in de wellnesswereld. Het staat voor 100% quality time, voor ongekend privé genieten, zonder klok of andere storende prikkels zoals bij wellness, hotels en restaurants. Een groot pluspunt: iedereen kan komen ‘Noozen’, binnen elk budget. Van enkele uurtjes, tot meerdere dagen. In onvergetelijke rust, met unieke en ongekende ervaringen en geheel privé. Dat was onlangs zelfs bij VTM Nieuws te bewonderen. Met de eindejaarsfeesten is een Nooz-arrangement schenken een krachtig signaal dat je iemand heel erg belangrijk vindt.

Noozen is een werkwoord. Het staat voor 100% quality time en kwaliteitsvolle zintuigelijke ervaringen zoals ongekende synchrone en ritmische duomassages, unieke warmtebelevingen, weersonafhankelijk, één met de natuur, bijzondere overnachtingen, privé-eetbelevingen, privé-bioscoop,… Bezieler Wim Vanacker lanceerde het concept zeventien jaar geleden. Doorheen de jaren werd het aanbod om te gaan Noozen enkel maar omvangrijker met intussen vijf verschillende locaties. Wil je op low budget basis Noozen of liever zeer exclusief? Alles is voorhanden zodat er altijd een Nooz is om van te genieten of net om aan iemand te schenken die heel veel voor je betekent. Onlangs kwam zelfs VTM Nieuws bij Nooz langs om een reportage te maken over het groeiende succes van adults only-hotels en de pioniersrol die Nooz daarin opneemt. “Dat zij ons in hun reportage hebben opgenomen, bekijken wij als een fantastische erkenning voor onze passie”, stelt Wim tevreden. “Wij hebben zelf vijf kinderen en weten dus als geen ander hoe cruciaal het is om ook tijd voor jezelf uit te trekken en energie in je partner, vriendin(nen) of moeder-dochter-relatie te investeren.”

ZONDER TIJDSDRUK
Het is geen toeval dat een verblijf in één van de Nooz-locaties een populair eindejaarscadeau vormt. “Je laat ermee voelen dat iemand echt belangrijk voor je is”, legt Wim uit. “Een verblijf bij Nooz beleef je in volle privacy, zonder contact met anderen. Je geniet zonder stoorzenders. Voor ons moet ontspannen tijdloos zijn, want iedere mens heeft een ander ritme. Dat respecteren we, vandaag meer dan ooit, want mensen verdienen het om aandacht te krijgen en verwend te worden. En dat zonder op de klok te hoeven kijken zoals bij hotels, restaurants en wellness.”

INTERNATIONALE ERKENNING
Tot ver in het buitenland staat Nooz op de kaart en de awards van Trip Advisor, Zoover en Traveller’s Choice zijn inmiddels niet meer te tellen. “Het plezierigste daarbij is dat dergelijke awards niet toegekend worden door één of andere vakjury maar door onze gasten die we in de voorbije jaren mochten verwelkomen”, stelt Wim tevreden. “Voor ons is dat de mooiste erkenning die we kunnen krijgen en een drijfveer om het steeds beter te doen. Of dat in de prachtige natuur van de Kempense bossen, Loft aan het Water aan het Albertkanaal, SeaNooz aan de Belgische kust of de mooiste skyline van de Benelux met de SkyNooz wellness penthouse is, op elke locatie streven we naar de beste versie van Nooz.”

EEN ONGEKEND GESCHENK
“Een verblijf in één van onze Nooz-locaties is het ideale cadeau om even uit deze drukke tijden te ontsnappen”, weet Wim. Bovendien ontvang je in de eindejaarsperiode bij elke cadeaubon die je aankoopt een unieke fles Nooz-wijn. “Het is zoveel meer dan een cadeau, je schenkt aandacht en quality time. En alles is volledig op maat. Er bestaan geen standaardpakketten waarop je verplicht moet intekenen en waarbij je bij elke aanpassing die je wenst een extra factuur krijgt. De gelukkige ontvangt een geschenk dat helemaal door jou is bedacht, met je persoonlijke wensen en ideeën. Wij zijn enkel je partner om dat cadeau te realiseren.” Een cadeaubon bestellen is erg makkelijk: je surft naar www.nooz.be/schenken en enkele klikken later is je cadeau besteld, betaald en verpakt tot een leuk geschenk. “En je volledige bedrag wordt 100% omgezet in Nooz-beleving”, benadrukt Wim. “Zonder extra kosten onderweg.”

EXCLUSIEF VOOR ONDEROX-LEZERS!
Wie dit jaar nog een Nooz-cadeaubon aankoopt, ontvang ook zelf een geschenk. Naast de verraste blik van de ontvanger van je cadeau, krijg jij van Nooz een exclusieve fles Nooz-wijn. Een aanbod dat geldig is bij elke cadeaubon die je bestelt (alle info en voorwaarden op www.nooz.be/gratis en www.nooz.be/schenken).

Nooz
Nachtegalendreef 40, Grobbendonk
Tel. +32 (0)14 50 20 53
Tip: like, share, tag of follow ons op Instagram, facebook en Linkedin

www.nooz.be
www.skynooz.be 
www.luxewellnessovernachting.be
www.seanooz.be
www.loftaanhetwater.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.