Ondernemersnieuws

Nooz: Het geluk perfect ongestoord te genieten? Het ideale eindejaargeschenk met 100% quality time, uniek in Europa!

Gepubliceerd: 24 november 2021  |  Onderox editie: 214

Nooz staat synoniem voor zorgeloos genieten zonder klok of storende prikkels. In onvergetelijke rust met oneindig veel tijd en ruimte, met unieke en ongekende ervaringen om geheel privé en perfect synchroon te beleven en te delen samen met je partner, vriend of vriendin, familielid of collega. ‘Noozen’ groeide zelfs uit tot een werkwoord in de wellnesswereld: 100% quality time voor elkaar ver weg van alle externe prikkels zoals bij hotels, restaurants, wellness,… En met de eindejaarsfeesten in aantocht, is een Nooz-arrangement schenken een krachtig signaal dat je iemand heel erg belangrijk vindt.

Het is niet altijd eenvoudig om balans te vinden in je leven. In onze dolgedraaide wereld vind je amper nog tijd voor jezelf of voor de mensen die echt belangrijk voor je zijn. De Kempense ondernemer Wim Vanacker startte zestien jaar geleden met zijn eigen unieke concept: Nooz. Zijn doel? Je even helemaal tot rust laten komen, je een moment volledig te laten ontsnappen aan de rat race van elke dag. Doorheen de jaren werd het aanbod om te gaan ‘Noozen’ enkel maar omvangrijker. Wellness op het allerhoogste niveau, beschikbaar voor alle mogelijke budgetten, van basis tot zeer exclusief. Alles is voorhanden.

NOOZEN WORDT STEEDS BETER EN INTENSER
“En zo is Noozen een werkwoord geworden dat staat voor 100 % quality time, kwaliteitsvolle zintuiglijke ervaringen zoals de ongekende synchrone en ritmische duomassage belevingen, unieke warmtebelevingen, weersonafhankelijk, één met de natuur, bijzondere overnachtingen, privé eetbelevingen, privé bioscoop,…”, vertelt Wim. “Volledig op maat van enkele uurtjes tot 48 uur weg van de wereld, in één van onze vijf verschillende locaties en totaal andere manieren van Noozen.” De eerste lockdown, toen Nooz verplicht de deuren moest sluiten, greep het team aan om al hun locaties en paviljoenen een stevige opfrisbeurt te geven en technische verbeteringen aan te brengen zoals o.a. een extra ventilatiesysteem. “Aan enkele Nooz-concepten voegden we daarnaast nog nieuwe belevingen toe. Zo kan je in SkyNooz, met een onuitgegeven uitzicht over de stad Antwerpen, een privé-showcooking meemaken. In ons complex in Grobbendonk legden we een secret garden aan: een privétuin waarin je met je Nooz-partner, onzichtbaar voor anderen, kan genieten van een outdoor privélunch of privédiner, volledig weersonafhankelijk en met prachtig privé zicht op ons 1,5 hectare puur natuur. Onze Forest Lodge in Grobbendonk heeft een overnachtingsmogelijkheid en biedt de ultieme ontspanning met de FloatingBath, een privébioscoop van topkwaliteit, privé candlelight diner en 100% slaapcomfort in je eigen boseilandje van maar liefst 5.000 m².”

WEERSONAFHANKELIJK
Je kan elk seizoen komen Noozen, aangezien alle ervaringen volledig weersonafhankelijk zijn. “In alles wat we doen is de natuur onze bondgenoot”, legt Wim uit. “Van de stilte van de Kempense bossen tot een prachtige skyline met uitzicht op eindeloos water. Het is een reis die al je zintuigen op scherp zet, zonder stoorzenders die je afleiden en 100% privé.”

VEILIG EN 100% PRIVÉ
En dat kan volledig veilig. Een verblijf bij Nooz beleef je in volle privacy, zonder contact met anderen. “Heel wat van onze belevingen kunnen bovendien in openlucht doorgaan waar de social distance niet 1,5 maar 50 tot 80 meter is”, stelt Wim. “Je geniet zonder stoorzenders. Voor ons moet ontspannen tijdloos zijn want ieder mens heeft een ander ritme. Dat respecteren we, vandaag meer dan ooit want mensen verdienen het om aandacht te krijgen en verwend te worden.”

EEN ONGEKEND GESCHENK
“Laten voelen aan een ander dat ze echt belangrijk voor je zijn, dat is essentieel in deze tijden”, weet Wim. “Een verblijf in één van onze Nooz-locaties is het ideale cadeau om even uit deze bizarre tijden te ontsnappen.” Bovendien ontvang je in de eindejaarperiode bij elke cadeaubon die je aankoopt een unieke fles Nooz-wijn. “Het is zoveel meer dan een cadeau, je schenkt aandacht en quality time. En alles is volledig op maat. Er bestaan geen standaardpakketten waarop je verplicht moet intekenen en waarbij je bij elke aanpassing die je wenst een extra factuur krijgt. De gelukkige ontvangt een geschenk dat helemaal door jou is bedacht, met je persoonlijke wensen en ideeën. Wij zijn enkel je partner om dat cadeau te realiseren.” Een cadeaubon bestellen is erg makkelijk: je surft naar www.nooz.be/schenken en enkele klikken later is je cadeau besteld, betaald en verpakt tot een leuk geschenk. “En je volledige bedrag wordt 100% omgezet in Nooz-beleving”, benadrukt Wim. “Zonder extra kosten onderweg.”

EXCLUSIEF VOOR ONDEROX-LEZERS!
Wie dit jaar nog een Nooz cadeaubon aankoopt, ontvangt ook zelf een geschenk. Naast de verraste blik van de ontvanger van je cadeau, krijg jij van Nooz een exclusieve fles Nooz-wijn. Een aanbod dat geldig is bij elke cadeaubon die je bestelt (alle info en voorwaarden op www.nooz.be/gratis en www.nooz.be/schenken).

Nooz
Nachtegalendreef 40, Grobbendonk
Tel. +32 (0)14 50 20 53
www.nooz.be
www.skynooz.be
www.luxewellnessovernachting.be
www.seanooz.be
www.loftaanhetwater.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.