Ondernemersnieuws

NK Immo en NK Verzekeringen: nog meer diensten onder één dak

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Turnhout/Arendonk/Oud-Turnhout — NK Immo is een gloednieuwe speler op de Kempense immomarkt die ontstaan is toen verzekeringsspecialist NK Verzekeringen hun nieuwe kantoor overnam in Turnhout. Voortaan zijn NK Immo en NK Verzekeringen zustervennootschappen die intensief samenwerken. “Zo kunnen we bij de aan- en verkoop van een woning een totaalpakket aanbieden”, legt Sophie Schippers van NK Immo uit. “Inclusief hypotheek, leningen en verzekeringen. De mensen volledig ontzorgen dus.”

NK Immo zal vanaf juli in Arendonk een eigen kantoor krijgen aan de Wampenberg, waar vroeger Reizen Carolus zetelde, op een locatie met heel wat geschiedenis dus. Daar zal het nieuwe immokantoor zich naast NK Verzekeringen gaan vestigen. Maar klanten kunnen net zo goed een afspraak maken in de kantoren in Turnhout en Oud-Turnhout. Dat kan nu trouwens al. Het is Sophie Schippers die NK Immo zal leiden. Zij stapte vorig jaar mee over naar NK Verzekeringen en zal zich nu dus gaan toeleggen op de Kempense Immomarkt.

VERKOPEN ZONDER ZORGEN
Wie zijn huis wil verkopen, kan voortaan dus bij Sophie terecht. “Wij onderscheiden ons in de eerste plaats door onze service”, legt Sophie zelf uit. “We ondersteunen de klant volledig bij zijn verkoop van vastgoed. Van A tot Z. Je woning verkopen zonder zorgen, dat is ons doel.” Met haar verzekeringsachtergrond kan Sophie nog een stapje verder gaan. “Wij bieden ook hypotheken en leningen aan en kunnen voor alle nodige verzekeringen zorgen. We merken dat het voor klanten vaak een hele rompslomp is waarvoor ze veel moeten rondrijden en informeren bij verschillende instanties. Iets wat voor behoorlijk wat stress zorgt. Dat kunnen wij dus allemaal overnemen.” Daarbij kan ook beroep gedaan worden op de expertise van het team van zustervennootschap NK Verzekeringen. “Door bijvoorbeeld in detail te bespreken hoe het zit met hun woonbonus of door financieel advies te geven. Zelfs de overname van energiecontracten kunnen wij in orde brengen. En als er toch nog iets is wat we zelf niet in huis hebben, dan kunnen we altijd doorverwijzen naar een klant van ons uit de buurt, wij hebben een erg uitgebreid netwerk.”

ONDER DE SPAANSE ZON
NK Immo biedt ook woningen aan onder de Spaanse zon. “Aan de Costa Blanca”, vertelt Sophie trots. “Zo helpen we mensen van hier om daar hun droomwoning te vinden. We doen dat door samen te werken met een lokale makelaar die we zeer goed kennen en waar we écht op kunnen vertrouwen. Net zoals hier, kan je daar rekenen op een uitstekende service en een gastvrije ontvangst.” En een woning hebben in Spanje, dat hoeft helemaal niet duur te zijn. “Vanaf 150.000 euro heb je daar al een prachtig nieuwbouwappartement met twee slaapkamers en twee badkamers.” De link met Spanje is er bij Sophie al langer. “Mijn schoonouders hebben er een woning waar wij heel graag naartoe trekken. Ik weet dus dat het fantastisch kan zijn om daar een vast stekje te hebben. We merken trouwens dat de vraag steeds groter wordt. Meer mensen willen iets van zichzelf hebben, dat is één van de gevolgen van de huidige crisis. Soms houdt het mensen wel eens tegen, dat ze niet weten waar ze ginder terechtkomen. Maar via ons kunnen ze daar dus makkelijk een betrouwbare immopartner vinden.”

PERSOONLIJKE SERVICE
“Een woning blijft toch jouw eigen kindje”, vertelt Sophie nog. “Het is heel belangrijk om vertrouwen te hebben in wie je huis verkoopt. Je doet dat tenslotte niet elke dag. Advies krijgen is dan essentieel.”

En zo wordt de ‘NK’ in de naam ook bij NK Immo een garantie op de topservice die de klanten van NK Verzekeringen al langer kennen. Want zij doen hetzelfde in de verzekeringswereld. “Met advies op maat en totaalpakketten, zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en kmo’s”, legt Nick Meeuwes van NK Verzekeringen uit. “Wij kijken naar de mens achter de verzekeringen. Zo zijn we 24 uur op 24 bereikbaar voor calamiteiten en proberen we elk schadegeval persoonlijk bij te wonen.” Intussen telt het team al 17 personen. Zij zijn momenteel druk bezig om de belastingsbrieven van de vaste klanten gratis in te vullen. Nog zo’n service die je bijna nergens anders meer vindt.

WELKOMSTACTIE
Om de komst van NK Immo te vieren, hebben zij enkele interessante acties in petto. Profiteer nu van een gratis schatting van jouw eigendom, een welkomstgeschenk en als kers op de feesttaart: een verlaagde commissie. Contacteer hen snel voor meer info.

NK Immo
Tel. +32 (0)14 39 69 70
sophie@nkimmo.be
www.nkimmo.be

NK Verzekeringen
Nieuwe Kaai 39 (Turnhout)
Wampenberg 30/1 (Arendonk)
Steenweg op Mol 50-52 (Oud-Turnhout)
www.nkverzekeringen.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.