Ondernemersnieuws

Lingerie Marie-Therese: een BH die perfect past, ook bij grote (en kleine) maten

Gepubliceerd: 24 maart 2023  |  Onderox editie: 229

Poederlee — Marie-Therese in Poederlee blinkt uit door haar grote matenbereik in lingerie voor dames. “Alle maten die op de markt te verkrijgen zijn, hebben wij in huis”, vertelt Ellen Dankers die 1,5 jaar geleden de bekende zaak overnam.

Van cup A tot en met N en van omtrekmaat 65 tot 130. Het zijn de bh-maten die Marie-Therese aanbiedt. “Zowel de standaard- als de uitzonderlijke maten dus”, zegt zaakvoerster Ellen Dankers. “Daarvoor komen onze klanten van ver naar hier.” “Het is de enige manier om ervoor te zorgen dat iedereen een bh vindt die perfect past. Wij meten zorgvuldig de maat op, zowel op als onder de borst en kijken dan welke modellen allemaal geschikt zijn. Voor dames die bijvoorbeeld een smalle omtrek hebben maar wel grote borsten is het niet evident om de juiste bh te vinden. Bij ons kan dat dus wel.”

DE PERFECTE MAAT
In het aanbod zitten zowel bekendere als minder bekende merken. Denk aan: Marie Jo, Empreinte, Chantelle, PrimaDonna,… Aangevuld met merken die zich richten op de ruimere maten zoals Ulla. De collectie wordt zorgvuldig door Ellen samengesteld. “Iedereen moet hier lingerie kunnen vinden die perfect past. Want een bh mag je niet voelen, die mag nooit vervelend zijn en de bandjes mogen niet afzakken. Als je thuiskomt en meteen je bh los moet doen omdat die niet goed voelt, dan draag je niet de juiste maat”, legt de lingeriestyliste uit. “We merken het vaak bij nieuwe klanten. 7 op 10 draagt niet de juiste maat.”

COMFORTABEL EN MODIEUS
Ellen nam Marie-Therese Lingerie 1,5 jaar geleden over. Ze trok de lijn door zodat ook de vaste klanten hun weg naar de zaak konden blijven vinden. “En we hebben de collectie voor jongere dames nog verder uitgebreid. Een logische keuze, want we hebben een heel divers klantenbestand.” Ook bij de grotere maten kiest Ellen bewust voor comfortabele modellen die toch modieus zijn. “Veel vrouwen denken dat ze bij de grotere cups geen modieuze bh’s vinden, maar dat klopt niet. Wij hebben net heel toffe modellen in huis.”

BADMODE EN PROTHESELINGERIE
De winkel heeft daarnaast een ruim aanbod aan badmode. Net als bij de lingerie zowel in standaardmaten als in grotere cupmaten. Verder biedt Ellen in haar winkel ook protheselingerie en -badmode aan. “Met de nadruk op comfort, maar ook met de perfect pasvorm.”

OUTLET-STORE IN NIJLEN
Sinds oktober heeft Marie-Therese Lingerie haar eigen outlet-store, in het centrum van Nijlen. Daar worden de vorige collecties aangeboden tegen een extra interessante prijs. Met parking vlak voor de deur. In de winkel helpt modestyliste Inge je verder. Zo kan je ook daar jouw perfecte pasvorm vinden.

OPENDEURDAGEN
Van 21 tot en met zaterdag 25 maart 2023 houdt Marie-Therese haar jaarlijkse opendeurdagen in de winkel in Poederlee.

Marie-Therese
Dorp 25, Poederlee (Lille)
Tel. +32 (0)14 88 28 24
info@lingeriemarietherese.be
www.lingeriemarietherese.be
Open: di: 13 tot 20 uur
Wo, do, vr: 9 tot 17.30 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Lingerie Marie-Therese (Outlet)
Woeringenstraat 12a, Nijlen
Open: di: 9 tot 17.30 uur
Do: 13 tot 20 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.