Ondernemersnieuws

Lingerie Kennis verhuist naar gloednieuwe locatie

Gepubliceerd: 28 april 2023  |  Onderox editie: 230

Kasterlee — Lingerie Kennis is verhuisd naar hun nieuwe pand, langs de Geelsebaan in Kasterlee, naast de vestiging van Aldi. Het concept blijft gelijk: een team dat met hart en ziel hun job doet en eerlijk advies geeft, een collectie die voor ieder wat wils biedt en klanten die tevreden weer naar huis gaan met lingerie die écht past.

De voorbije weken kon je het team van Lingerie Kennis al, met niet al te veel om het lijf, zien op een grote affiche op de locatie langs de Geelsebaan waar de lingeriezaak op 14 april haar intrek nam. Het nieuwe pand vind je naast de vestiging van Aldi, in vogelvlucht nog geen kilometer verderop van hun vorige winkel. “We zijn in 2019 verhuisd naar de Turnhoutsebaan, maar bleven altijd uitkijken naar een ander pand”, legt zaakvoerster Veerle Zwinnen uit. “Het nieuwe pand is iets groter waardoor we meer stukken uit onze collectie kunnen tonen. Het interieur straalt meer rust uit en de paskamers zijn extra ruim en rolstoeltoegankelijk. Alles is vernieuwd, tot de paspoppen toe.”

EERLIJK ADVIES
De collectie blijft grotendeels hetzelfde. Met zowel lingerie, corsetterie, nachtkledij als badmode voor dames. Lingerie Kennis staat bekend voor een erg persoonlijke aanpak waarbij ze hun klanten bijstaan met hun ervaring en kennis ter zake. “Bij ons krijg je eerlijk advies. Elke klant moet buitengaan in de wetenschap dat zij echt geholpen is. Daarom hebben we een ruim aanbod in alle maten, voor jong en oud. We gaan van cupmaat A tot K en bij de breedtematen tot 1,30 meter.”

DIVERS AANBOD
Het valt op dat Lingerie Kennis een heel divers merkenaanbod biedt. “Net omdat we een breed publiek willen aanspreken. We hebben bijvoorbeeld Strawberry Secrets voor de eerste bh’s, klassiekers als Marie Jo en Prima Donna. Een meer sexy collectie met Aubade en Andres Sarda en het budgetvriendelijke LingaDore.” Het bekende merk Chantelle werd sinds de verhuis door Veerle terug in het aanbod gehaald en het Italiaanse Acquadiccoco komt de badmodecollectie versterken.

ERVAREN TEAM
“Een bh vinden die goed past, is enorm belangrijk”, benadrukt Veerle. “Enorm veel dames hebben ergens last van omdat ze een bh dragen die niet goed zit of niet in de juiste maat is.” Veerle kan rekenen op een team van vijf andere dames die stuk voor stuk ervaring hebben in de sector en gepast advies kunnen bieden. Omdat de zaak rustig wil blijven verder groeien is er binnen dat team nog ruimte voor één extra werkkracht. Wie interesse heeft, mag zich melden via onderstaande contactgegevens.

EIGEN WIJNHOEKJE
In de nieuwe winkel werd zelfs een eigen wijnhoekje voorzien. Daar toont Wilfried, de man van Veerle, de wijnen van zijn El Boracho. “We gaan hier ook regelmatig wijndegustaties organiseren, dat kan ook op afspraak.” Zelfs de lampen zijn omgekeerde wijnglazen. Heel bijzonder. Lingerie Kennis is open van dinsdag tot zaterdag, maar wie dat wenst kan ook op andere dagen of buiten de openingsuren een afspraak maken.

LUXE STRANDTAS ALS CADEAU
Om de verhuis naar de nieuwe locatie te vieren, krijg je tijdens de maand mei bij elke aankoop van minstens 125 euro een luxe strandtas mee naar huis, zolang de voorraad strekt.

Lingerie Kennis
Geelsebaan 68A (nieuw adres!), Kasterlee
Tel. +32 (0)496 86 97 89
veerle.zwinnen@telenet.be
www.lingeriekennis.be
Open: di tot vr: 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo en ma gesloten
Of na afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.