Ondernemersnieuws

Kreativ Dental Clinic: Tandproblemen? Waarom niet naar Boedapest?

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

Retie/Boedapest — Ingrijpende behandelingen laten uitvoeren aan je gebit kan in België lang duren en is bovendien zeer kostelijk. Maar wist je dat het ook anders kan? Heel anders! Anouck Joukes uit Retie ondersteunt als consulente patiënten die gebruik willen maken van ‘medisch toerisme’ naar Kreativ Dental Clinic in Boedapest (Hongarije). “Je bent er verzekerd van de beste kennis en technologie op het vlak van tandheelkunde en je bespaart serieus op de kosten”, aldus de consulente.

Kreativ Dental Clinic bestaat 25 jaar en werd in 2018 bekroond met de prestigieuze IMTJ award ‘Best Dental Clinic in Europe’. Bij ons is de kliniek nog niet zo bekend maar er passeerden al wel 75.000 patiënten uit gans Europa. Zij komen vooral voor implantaten, kronen, bruggen en prothesen. Een team van hoogopgeleide artsen, met jarenlange ervaring, staat ook ter beschikking voor ingrepen zoals parodontale chirurgie, kaakbotopbouw, sinuslift en wortelkanaalbehandeling. Specifiek voor kaakchirurgie wordt dit jaar op dezelfde site een derde uiterst moderne kliniek in gebruik genomen. Bovendien heeft de kliniek ook in esthetische tandheelkunde veel expertise opgebouwd.

TOT 50% BESPAREN OP DE KOSTEN
“Het grote voordeel om voor tandheelkundige ingrepen naar Boedapest te gaan is ongetwijfeld de kostprijs. Besparingen tot 50% voor vergelijkbare behandelingen in België zijn geen uitzondering en je kan de behandeling zeer snel starten”, weet Anouck. “Als consulente is het mijn taak om je te ontzorgen voor, tijdens en na jouw bezoek. Wij nemen de organisatie helemaal over.” De eerste consultatie is volledig gratis, inclusief al het vervoer ter plaatse en de eerste overnachting in één van de partnerhotels. In feite kost de consultatie je niet meer dan de prijs van een vliegticket. Dagelijks zijn er goedkope vluchten vanuit Brussel, Charleroi en Eindhoven. In de kliniek word je grondig en uitgebreid onderzocht en je ontvangt in het Nederlands een duidelijk behandelplan met een gedetailleerde offerte in euro. De specialist bespreekt met jou uitvoerig het behandelplan en licht toe welke oplossingen er mogelijk zijn. Je kan de behandeling meteen beginnen of er thuis rustig over nadenken en later starten. Doordat alle behandelingen in eigen beheer worden uitgevoerd kan men zeer efficiënt en snel een betaalbare totaalbehandeling aanbieden met een veel kortere duurtijd dan gebruikelijk in België. Na beëindiging krijgt elke patiënt een schriftelijke garantie. Tip: Combineer je bezoek met tal van bezienswaardigheden in het prachtige Boedapest!

Kreativ Dental Clinic
Anouck Joukes
Tel. +32 (0)476 53 80 36
anouck@kreativdentalclinic.eu
www.kreativdentalclinic.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.