Ondernemersnieuws

Kreativ Dental Clinic: Tandproblemen? Waarom niet naar Boedapest?

Gepubliceerd: 28 september 2021  |  Onderox editie: 212

Retie/Boedapest – Wie de afgelopen jaren ingrijpende aanpassingen heeft laten uitvoeren aan zijn of haar gebit heeft gemerkt dat dit in België een vrij dure ingreep is die bovendien lang kan duren. Maar wist je dat het ook anders kan? Heel anders! Zo ondersteunt Anouck Joukes uit Retie patiënten uit Vlaanderen die via Kreativ Dental gebruik willen maken van het medisch toerisme naar Boedapest in Hongarije. “Je bent er verzekerd van de beste kennis en technologie op het vlak van tandheelkunde en je bespaart tot 60% op de kosten”, aldus de consulente.

Jaarlijks reist Anouck tot drie maal toe naar Boedapest waar ze wordt ondergedompeld in de resultaten van de kliniek, de veranderingen die op til staan en ook krijgt ze inzage in de nieuwste behandeltechnieken. “Kreativ Dental Clinic bestaat reeds 25 jaar en in 2018 werd de kliniek bekroond met de prestigieuze IMTJ award Best Dental Clinic in Europe”, vertelt Anouck trots. Hoewel bij ons nog niet zo bekend, passeerden er reeds meer dan 75.000 tevreden patiënten. Je kan rustig stellen dat de kliniek in feite de grondlegger geweest is van het tandheelkundig toerisme.”

TOTAALBEHANDELING
“Het grote voordeel om voor tandheelkundige ingrepen uit te wijken naar Boedapest is ongetwijfeld de kostprijs”, gaat de consulente verder. “Besparingen tot 60% voor vergelijkbare behandelingen in België zijn geen uitzondering.” In de kliniek werken alle specialisten als een hecht team samen onder één dak. Op deze manier blijven alle activiteiten in eigen beheer waardoor men snel en zeer efficiënt een perfecte totaalbehandeling kan aanbieden. Schaalvergroting komt de kostenstructuur uiteraard ook ten goede. Zo zal begin 2022 op dezelfde site nog een derde, uiterst moderne kliniek in gebruik genomen worden. Deze kliniek is specifiek bedoeld voor kaakchirurgie waaronder kaakbotopbouw en sinuslifting. Daarnaast kan je rekenen op de beste technologie én knowhow. Als consulente is het mijn taak om je te ontzorgen voor, tijdens en na jouw bezoek. Wij hebben een eigen balie op de luchthaven van Boedapest en nemen vanaf dan de organisatie helemaal over.”

GRATIS CONSULTATIE
De eerste consultatie is volledig gratis, inclusief al het vervoer ter plaatse en de eerste overnachting in één van de partnerhotels. In de kliniek word je grondig en uitgebreid onderzocht, de nodige röntgenfoto’s worden genomen en je ontvangt in het Nederlands een duidelijk behandelplan en een gedetailleerde offerte in Euro. De specialist bespreekt met jou uitvoerig het behandelplan en licht toe welke oplossingen er mogelijk zijn. Je kan hier thuis rustig over nadenken en de behandeling later starten maar je kan deze ook meteen beginnen. In feite kost de consultatie je niet meer dan de prijs van een vliegticket. Dagelijks zijn er goedkope vluchten vanuit Brussel, Charleroi en Eindhoven.

MOGELIJKE INGREPEN
De meeste patiënten komen vooral voor de combinatie van implantaten met kronen en/of bruggen. Maar een uitgebreid team van hoogopgeleide tandartsen, kaakchirurgen en tandtechnici, met jarenlange ervaring, staan ook ter beschikking voor complexe ingrepen zoals parodontale chirurgie, kaakbotopbouw, sinuslifting en wortelkanaalbehandeling. Esthetische tandheelkunde is ook een specialiteit van de kliniek. “En niet onbelangrijk, elke patiënt krijgt na de behandeling een duidelijke schriftelijke garantie”, besluit Anouck. Leuk meegenomen: Boedapest aan de Donau is een erg aantrekkelijke stad. Ideaal om je bezoek te combineren met tal van bezienswaardigheden.

Kreativ Dental Clinic
Anouck Joukes
Tel. +32 (0)476 53 80 36
anouck@kreativdentalclinic.eu
www.kreativdentalclinic.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.