Ondernemersnieuws

Kreativ Dental Clinic: "Boedapest, een topper op tandheelkundig gebied"

Gepubliceerd: 25 november 2022  |  Onderox editie: 225

Retie/Boedapest — Ingrijpende behandelingen laten uitvoeren aan je gebit kan in België lang duren en is bovendien zeer kostelijk. En dus kan ‘medisch toerisme’ een oplossing bieden. Als je daarbij tenminste voor kwaliteit kiest. Anouck Joukes uit Retie ondersteunt als consulente patiënten die naar Kreativ Dental Clinic in Boedapest (Hongarije) gaan voor hun behandeling. “Je bent er verzekerd van de beste kennis en technologie op het vlak van tandheelkunde én je kiest voor topkwaliteit terwijl je toch behoorlijk veel bespaart op de kosten”, aldus de consulente.

Kreativ Dental Clinic is een officieel erkende privékliniek in Boedapest in Hongarije, dat lid is van de Europese Unie. “De prijzen zijn niet te vergelijken met landen als Turkije, wij zijn een stuk duurder”, legt Anouck uit. “Want kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Toch blijven we zeer betaalbaar, zelfs tot 50% voordeliger dan de prijzen in België. Hoe dat kan? Omdat al onze hoogopgeleide specialisten (tandartsen, kaakchirurgen en tandtechnici) in eigen beheer en zonder tussenpersonen onder hetzelfde dak samenwerken. Dankzij grote omzetvolumes blijven Duitse en Japanse materialen van topkwaliteit betaalbaar. De kliniek doet er dus alles aan om haar kosten maximaal onder controle te houden.

PRESTIGIEUZE AWARD
In 2018 sleepte de kliniek nog de prestigieuze IMTJ-award ‘Best Dental Clinic in Europe’ in de wacht. Intussen kwamen hier al zo’n 80.000 tevreden patiënten langs uit Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Denemarken, Canada,… en nu weten dus ook steeds meer Belgen de weg naar de kliniek te vinden.

KWALITEITSGARANTIE
“Als consulente is het mijn taak om je te ontzorgen voor, tijdens en na jouw bezoek. Wij nemen de organisatie helemaal over.” De eerste consultatie is volledig gratis, inclusief al het vervoer ter plaatse en de eerste overnachting in één van de partnerhotels. In feite kost de consultatie je niet meer dan de prijs van een vliegticket. Dagelijks zijn er goedkope vluchten vanuit Brussel, Charleroi en Eindhoven. In de kliniek word je grondig en uitgebreid onderzocht en je ontvangt in het Nederlands een duidelijk behandelplan met een gedetailleerde offerte in euro. De specialist bespreekt met jou uitvoerig het behandelplan en licht toe welke oplossingen er mogelijk zijn. Je kan de behandeling meteen beginnen of er thuis rustig over nadenken en later starten. Doordat alle behandelingen in eigen beheer worden uitgevoerd kan men zeer efficiënt en snel een betaalbare totaalbehandeling aanbieden met een veel kortere duurtijd dan gebruikelijk in België. Na beëindiging krijgt elke patiënt een schriftelijke garantie, zodat onvoorziene complicaties kosteloos hersteld worden.”

Tip: Combineer je bezoek met tal van bezienswaardigheden in het prachtige Boedapest! 

Kreativ Dental Clinic
Anouck Joukes
Tel. +32 (0)476 53 80 36
anouck@kreativdentalclinic.eu
www.kreativdentalclinic.be 

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.