Ondernemersnieuws

JG Ongediertebeheer: Wespen bestrijden? Werk voor professionals!

Gepubliceerd: 31 augustus 2021  |  Onderox editie: 211

Het zelf bestrijden van overlast door wespen of zelfs het verwijderen van een wespennest is af te raden, u kunt dit het beste aan een professional overlaten. Een wesp is een strijdvaardig dier dat direct de tegenaanval zal inzetten als hij zich bedreigd voelt. Indien een kolonie hiertoe overgaat dan kan dit ernstige gezondheidsrisico’s opleveren voor mens en (huis)dier. Door de ruime ervaring van JGongediertebeheer hebben wij de vakkennis en de juiste middelen in huis om wespenoverlast op een veilige en structurele manier op te lossen.

Naast een deskundige bestrijding van overlast van wespen kan JGongediertebeheer ook een adviserende rol spelen om overlast van wespen te voorkomen. Ieder kent het wel, in de warmere maanden wanneer men juist graag buiten in de tuin wil leven word je omringt door opdringere wespen. Allerlei hulpmiddelen schijnen niet te helpen om de wespen te verjagen of te doden en de irritaties over de wespen nemen toe tot men uiteindelijk naar binnen vlucht. Voorkomen is vaak beter dan genezen, zorg ervoor dat de omgeving hygiënisch en opgeruimd is, met name etensresten en zoete dranken zijn een lekkernij voor de wesp.

VERWIJDEREN WESPENNESTEN
Als ondanks alle voorzorgsmaatregelen er toch sprake is van een wespenplaag, dan kan JGongediertebeheer snel ter plaatse zijn en lossen wij het probleem binnen 24 uur op. Daarbij geven wij een zogenaamde seizoensgarantie, mocht in hetzelfde jaar er zich op dezelfde plaats weer een wespennest vormen, dan wordt deze door ons kosteloos verwijderd.

Wespen zijn geen solitair levende dieren, daarom moet door JGongediertebeheer zorgvuldig gezocht worden naar de bron, het wespennest van waaruit de overlast van wespen ontstaat. Wij zorgen voor een veilige en afdoende verwijdering, zodat u weer rustig van het buitenleven kunt genieten.

Mocht u desondanks gestoken worden door meerdere wespen, roep dan  direct medische hulp in, zeker als u allergisch bent voor wespensteken. Voor al het overige: JGongediertebeheer! Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u spoed, bel dan direct naar: 014 73 01 06.
Wespenbestrijding voor €60,- All in. Inclucief voorrijkosten, BTW en gebruik van producten
Nu tijdelijke ACTIE van €60,- voor €50,-

MEER INFO
JG ongediertebeheer
Boshoek 12, 2480 Dessel
014 73 01 06
info@JGongediertebeheer.be
www.jgongediertebeheer.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.