Ondernemersnieuws

JG Ongediertebeheer: Wespen bestrijden? Werk voor professionals!

Gepubliceerd: 29 juni 2021  |  Onderox editie: 210

Het zelf bestrijden van overlast door wespen of zelfs het verwijderen van een wespennest valt af te raden, je kan dat het beste aan een professional overlaten. Een wesp is immers een strijdvaardig dier, dat meteen de tegenaanval zal inzetten als het zich bedreigd voelt. Als een complete kolonie hiertoe overgaat kan het ernstige gezondheidsrisico’s opleveren voor mens en (huis)dier.

JG Ongediertebeheer heeft veel ervaring, de nodige vakkennis én de juiste middelen in huis om wespenoverlast op een veilige en structurele manier op te lossen. Naast een deskundige bestrijding van overlast van wespen kan JG Ongediertebeheer ook een adviserende rol spelen om overlast van wespen te voorkomen. Iedereen kent die opdringerige wespen wel, zeker tijdens de warmere maanden, wanneer jij net graag buiten wil leven in de tuin. Allerlei hulpmiddelen schijnen niet te helpen om de wespen te verjagen of te doden en de irritaties over de wespen nemen toe tot je uiteindelijk naar binnen vlucht. Een tip? Voorkomen is vaak beter dan genezen, zorg ervoor dat de omgeving hygiënisch en opgeruimd is, met name etensresten en zoete dranken zijn een lekkernij voor de wesp.

VERWIJDEREN WESPENNESTEN
Als er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch sprake is van een wespenplaag, dan kan JG Ongediertebeheer snel ter plaatse zijn en lossen zij het probleem binnen de 24 uur op. Daarbij geven ze een zogenaamde seizoensgarantie, mocht er zich dus in hetzelfde jaar op dezelfde plaats weer een wespennest vormen, dan wordt die kosteloos verwijderd.

Mocht je desondanks gestoken worden door meerdere wespen, roep dan onmiddellijk medische hulp in, zeker als je allergisch bent voor wespensteken. Voor al het overige: JG Ongediertebeheer! Wij zijn je graag van dienst. Dringend hulp nodig? Bel dan meteen naar: 014 73 01 06.

Wespenbestrijding: 60 euro (all-in, inclusief voorrijkosten, btw en gebruik van producten)
Nu tijdelijk: 50 euro i.p.v. 60 euro!

MEER INFO
JG ongediertebeheer
Boshoek 12, 2480 Dessel
014 73 01 06
info@JGongediertebeheer.be
www.jgongediertebeheer.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.