Ondernemersnieuws

Jef Remijsen: zorgeloos genieten, het ganse jaar door

Gepubliceerd: 24 maart 2023  |  Onderox editie: 229

Al sinds 1973 is Jef Remijsen een begrip in Turnhout en omstreken. Een familiebedrijf pur sang, bekend voor haar kwalitatieve zonneschermen, rolluiken, screens, poorten en overkappingen voor het terras. Wie kiest voor een product van Jef Remijsen, krijgt betrouwbaar vakwerk en een zeer persoonlijke service.

Intussen is de derde generatie mee actief in de zaak. Een mooi bewijs dat vakkennis en ervaring hier hand in hand gaan met innovatie van jong bloed. Diane Remijsen, dochter van oprichter Jef Remijsen: “De hele familie heeft de ondernemerskriebel te pakken. Zowel mijn ouders als mijn man Chris en onze zoon Björn werken met passie en gedrevenheid in de firma. We willen het elke dag even goed doen en alle projecten tot in de puntjes afwerken. Het ganse team straalt die waarden en die betrokkenheid uit. We streven naar een vertrouwensband met de klant.” Die waarden trekt Jef Remijsen ook door in de langetermijnsamenwerking met gerenommeerde leveranciers. Samen volgen ze de evoluties binnen de sector op de voet. “Zo is het mogelijk om voortdurend in te spelen op de behoeften van de klant en het beste resultaat te garanderen.”

TERRAS ZOMERKLAAR
Dat outdoor living de levenskwaliteit verhoogt, weten ze bij Jef Remijsen maar al te goed. Samen met hun vaste leveranciers drukken ze graag hun stempel op het buitenleven, zodat jij ook na de zomer nog kan genieten van een gezellig terras. “Dankzij een hoogwaardige overkapping zoals de NOMO of een modern lamellendak zit je altijd goed, en droog”, legt Diane uit. “Die systemen zijn weersbestendig, exclusief en vormen esthetisch een streling voor het oog. Bovendien kan je alles combineren met bijpassende screens en/of glaswanden. Zo kan je terras een heerlijk verlengstuk vormen van je huis. Een soort buitenkamer met windvaste screens die je beschutten tegen wind en regen. En in de winter kantel je de lamellen en laat je het zonlicht, en dus ook de warmte, eenvoudig binnen.” Je kiest dus zelf of je voor een zonovergoten terras gaat met een open hemel of net voor veel schaduw. De zonwering is verkrijgbaar in alle kleuren en je kan kiezen uit een groot gamma aan doeken.

GEEN OVERVERHITTING
“Ook ‘natural cooling’ van je woning is een hot item waar wij op inspelen”, weet Diane. “Dat wil zeggen dat screens van je woning een aangename ruimte maken om in te werken en te genieten. Oververhitting is niet meer aan de orde.” Je bent steeds vrijblijvend welkom in de toonzaal langs de Slagmolenstraat in Turnhout om de producten te komen ontdekken en om te informeren naar de nieuwe zomeracties.

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 160, Turnhout
Tel. +32 (0)14 41 75 71
info@jefremijsen.be
www.jefremijsen.be
Open: ma tot vr: 8.30 tot 17 uur
Za: 9 tot 12 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.