Ondernemersnieuws

Heytens Turnhout kiest met verhuis resoluut voor persoonlijke aanpak

Gepubliceerd: 2 oktober 2023  |  Onderox editie: 234

Turnhout — Heytens Turnhout is specialist in raamdecoratie. Daarbij kiezen ze voluit de weg van advies aan huis, op maat van de klant. Ook de verhuis naar de splinternieuwe winkel, langs de Parklaan in Turnhout, past perfect in die visie. “Het is hier huiselijk, gezellig en eigentijds”, klinkt het in de winkel. “Net zoals een woning hoort te zijn.”

Net voor de zomer verhuisde het team van Jan Schillebeeckx en Bram Vermeulen naar hun nieuwe winkel. Die ligt langs de Parklaan, aan het kruispunt met de Steenweg op Zevendonk. “We zijn al 30 jaar actief in Turnhout, maar dan langs de Steenweg op Gierle”, vertellen Jan en Bram. “Daar hadden we een winkel van zo’n 1.000 m². Omdat persoonlijk advies en plaatsingen aan huis steeds belangrijker werden, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie om daar op in te spelen. Die telt nog zo’n 130 m² omdat we door onze keuze voor nog meer persoonlijke service op maat die grote winkel niet meer nodig hadden. Alles mocht dus kleiner, huiselijker, gezelliger en eigentijdser”, klinkt het. “Al kunnen we hier nog altijd al onze stoffen en materialen tonen. Alles is volledig vernieuwd. De vloer, de muren, de ramen, de voordeur,… Zelfs de buitengevel werd volledig van nul terug opgebouwd.” Met onder meer de kenmerkende blauwe kleur van Heytens die als extra aandachtstrekker over de hele gevel doorloopt. “Onze klanten zijn alvast opvallend positief”, vertellen Jan en Bram. “En ook wij zijn uiteraard tevreden. Het is een fijne plek om te werken en het past veel beter bij de nieuwe weg die we ingeslagen zijn.”

DE KUNST VAN RAAMDECORATIE
Dat Heytens zich nog verder wil specialiseren in raamdecoratie merk je ook aan hun nieuwe baseline: ‘de kunst van raamdecoratie’. In het aanbod zitten zowel jaloezieën, gordijnen op maat als binnenzonwering. “We volgen alle trends op de voet en passen daar onze stoffen op aan. Die nieuwe trends worden altijd aangevuld met een basiscollectie die minder snel wijzigt. Daarnaast is automatisering een belangrijke trend in onze sector. Daarom kunnen al onze producten geautomatiseerd worden, zowel bekabeld als via batterijen”, klinkt het. “De vraag naar batterijmotoren is het grootst op dit moment. Die kan je makkelijk opladen met een kabel, waarna je weer een half jaar verder kan. Alles kan ook geconnecteerd worden met je smartphone zodat je bepaalde scenario’s kan instellen die je ook aan de verlichting kan koppelen zodat je bijvoorbeeld kan kiezen voor een ‘avondsfeer’ waarbij je lamellen automatisch dichtgaan en bepaalde lichten dimmen of net aangaan.”

JONG EN DYNAMISCH
Jan en Bram voeren als koppel het jonge en dynamische team in Turnhout aan. In de zaak worden zij bijgestaan door Toya en Ann, die mee kunnen adviseren en verder heeft de zaak met Jordy en Loes hun eigen plaatsingsteam dat alles tot in de puntjes afwerkt. Alles wordt door het team bij jou thuis zorgvuldig opgemeten en geplaatst. Je kan rustig even binnenspringen in de winkel, online of telefonisch een afspraak maken of meteen een afspraak vastleggen bij jou thuis. Via de website kan je ook gratis staaltjes aanvragen.

Heytens Turnhout
Parklaan 49, Turnhout
Tel. +32 (0)14 42 52 49
turnhout@heytens.com
www.heytens.com
Open: di tot vr: 9.30 tot 18 uur
Za: 9.30 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.